Dana Rogoz, dezvăluiri despre relația cu Marian Râlea. Momentul pe care nu-l poate uita niciodată: „Îmi spunea că...”

19 august 2024 14:30   Vedete românești

„Abracadabra”, emisiunea fenomen difuzată la TVR în urmă cu 3 decenii, a creat legături mari printre vedetele de astăzi. Marian Râlea a fost cel care a ajutat-o pe Dana Rogoz să se formeze și să evolueze la acea vreme. Recent, actrița a vorbit despre relația cu „Magicianul”.

„Marian mi-a influențat major drumul în viață”

Marian Râlea, „Magicianul” a fost cel care a contribuit la formarea copiilor și adolescenților de la „Abdracadabra”. În urmă cu 30 de ani, printre cei pe care i-a instruit s-a numărat și Dana Rogoz. Actrița a dezvăluit care a fost cel mai important lucru pe care l-a învățat de la el, dar a vorbit și despre cum se înțeleg în prezent.

„Marian e unul dintre acei oameni de pe lista scurtă, adică dintre cei care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important a fost să îmi explice, încă de când eram copil, că lumea asta a actorilor nu va fi una ușoară. Îmi spunea că drumul ține în primul rând de o șansă, o șansă pe care nu o poți controla.

Și continua să îmi spună că drumul ăsta e și mai greu pentru femei. Dar dacă, totuși, eu voi vrea să îl urmez, el va fi lângă mine. Și a fost, inclusiv la propriu, când m-a condus la admiterea de la UNTAC. Iar acum, după aproape 30 de ani de când ne-am cunoscut, jucăm împreună pe aceeași scenă, roluri de tată și fiică. Mi se pare superb. E un vis împlinit pentru mine”, a declarat Dana Rogoz pentru Viva.

„Nu am apucat să îmi doresc să fiu vedetă”

De asemenea, Dana Rogoz a vorbit și despre cum s-a simțit în emisiune, știind că este o mică vedetă. Actrița susține că a trăit o poveste de viață specială, însă la acea vreme, nu realiza ce înseamnă să fii celebru. Și-a dorit să își depășească condiția și să nu îi dezamăgească pe cei din jur, drept pentru care a rămas mereu pe poziții, la filmări.

„Nu știam că sunt „vedetă la momentul respectiv. Eu făceam ceea ce îmi plăcea, trăiam într-o a doua familie – cea de la filmări – o viață cu totul specială. Dar nu am apucat niciodată să îmi doresc să fiu vedetă, să dau autografe pe stradă etc. Astea pur și simplu mi s-au întâmplat și le-am luat ca atare. În schimb, mi-am dorit să fiu pregătită pe set, să vin mereu cu textul învățat și să nu îi dezamăgesc pe cei din echipa de filmare”, a mai spus Dana Rogoz pentru sursa citată.

Mai multe