Dani Oțil a trăit o aventură amoroasă pe care a ținut-o secret. Cine este vedeta de la Antena 1 care i-ar fi sucit mințile

24 septembrie 2024 6:51   Vedete românești

Dani Oțil (42 de ani) a avut, de-a lungul timpului, o viață amoroasă extrem de tumultuoasă. Prezentatorul de la „Neatza” s-a iubit cu mai multe femei, însă ar fi trăit o poveste de dragoste în secret. Cine este femeia pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor. 

S-a iubit în secret cu o colegă de la Antena 1?

În trecut, s-a zvonit că Dani Oțil ar fi avut o relație secretă cu una dintre colegele sale de breaslă, care era ceva mai tânără decât celelalte femei cu care a format un cuplu. Este vorba despre Miruna Lică, fostă reporteriță la „Neatza cu Răzvan și Dani”. În acea perioadă, prezentatorul TV nu și-a asumat presupusa relație, însă nici nu a negat-o.

Femeile cu care s-a iubit Dani Oțil

Nu mai este un secret faptul că matinalul a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 6 cu Mihaela Rădulescu. Și chiar dacă destinul nu i-a vrut împreună până la final, cei doi s-au iubit cu patimă. După separarea lor, Dani Oțil a făcut câteva mărturisiri emoționante în spațiul public, despre „diva de Monaco”,

 „Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii… m-a făcut alt om, dar mai important, alt bărbat.

Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă, în alb, pe numele Mihaelei”, scria el pe rețelele de socializare, la acea vreme.

În 2017, moderatorul TV a format un cuplu cu Diana Senteș, instructor de fitness și fostă concurentă în emisiunea Exatlon. Ea a fost cea care l-a făcut să își lase trecutul în urmă și să o dea uitării pe Mihaela Rădulescu.

Cu toate acestea, la un moment dat, s-a zvonit că ar fi înșelat-o pe brunetă, iar momentul în care s-au despărțit a reprezentat o adevărată dramă pentru Diana, potrivit mărturisirilor ei de pe atunci.

În prezent, colegul lui Răzvan Simion este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, iar împreună au un băiețel minunat, pe nume Tiago. Cei doi aveau să se căsătorească civil în 2021, urmând ca în 2023 să se cunune religios. 

Mai multe