Dani Oțil, revoltat din cauza facturii la curent. A luat o decizie radicală

12 ianuarie 2022 10:48   Vedete românești

Noile facturi la energie elctrică și gaze le ard la buzunare și pe vedete, nu doar pe oamenii de rând. După Oana Roman, a venit rândul lui Dani Oțile să se declare revoltat de factura la curent.

Dani Oțil a început să se uite mai bine prin casă, după ”consumatorii de curent”, când a văzut cât are de plătit pe ultima factură. Mai în glumă, mai în serios, matinalul de la Antena 1 a spus că a ținut un consiliu de familie în care a analizat, împreună cu Gabriela Prisăcariu, de unde ar mai putea tăia.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat masuri de precauție”, a zis Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani a hotărât să stingă luminile pe care nu le folosește în casă

Că e de la vârstă, că e de la faptul că a devenit tată de curând, cert e ca Dani a abordat un discurs foarte responsabil în legătură cu cheltuielile legate de casă.

”Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent…M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit”, a mărturisit Dani Oțil, mai în glumă, mai în serios.

Oana Roman, revoltată de factura la gaze

Oana Roman s-a declarat și ea revoltată, după ce a primit o factură la gazele naturale de aproape 1.500 de lei.

Eu am o casă foarte mare şi noi suntem la a treia iarnă în această casă şi pot să compar. În primele două ierni, în decembrie, plăteam aici 700-800 lei, iar anul acesta, pe decembrie, factura a venit aproape 1.500 lei, deci practic s-a dublat preţul facturii", a spus Oana Roman, sâmbătă, la Antena 3.

Fiica fostului premier al României susţine că are un contract nou și nu a ştiut exact ce urma să se întâmple. Acum, aceasta susține că va merge să ceară explicaţii firmei respective, care i-ar fi schimbat contractul fără să îi ceară acordul personal, ci doar trimițând o notificare pe care ea nici nu a observat-o.

Mai multe