#Exclusiv Click!

Daniel Onoriu are o nouă iubită! Lovitură pentru Isabela în plin divorț! „M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea o femeie ca ea!”

17 mai 2023 13:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu îi dă lovitura de grație Isabelei, în plin divorț. Și-a făcut o nouă iubită, pe nume Elena. Pilotul spune că a prezentat-o pe noua femeie din viața lui mamei sale și a și cerut-o în căsătorie. Avem imagini cu cei doi, în exclusivitate!

Daniel Onoriu (45 de ani) nu mai suferă după Isabela! Pilotul este îndrăgostit lulea, de aproximativ o lună de Elena, noua lui iubită.

Onoriu intenționează să-și refacă viața imediat după divorțul de Isabela. A cerut-o deja pe Elena de soție și i-a și făcut cunoștință cu mama lui, care i-a dat binecuvântarea.

Daniel Onoriu: „Suntem deja îndrăgostiți. Am cerut-o de soție și a acceptat”

„Suntem împreună de aproximativ o lună de zile. Elena are o firmă cu materiale de construcții. Ne-am cunoscut când mi-a propus să-mi facă oferte, știind că eu mă ocup și cu construcția de imobiliare.

Elena, eu îi spun Ela, este o femeie minunată. Simt că e ceea ce am căutat toată viața mea. Nu-mi vine să cred ca ne înțelegem atât de frumos chiar și în condițiile în care sunt acum”, a declarat Daniel Onoriu, pentru Click!

„I-am făcut deja cunoștință cu mama mea!”

Este o femeie frumoasă. calmă, are toate calitățile unei femei pe care nu ai cum să nu o respecți. Deja suntem îndrăgostiți. Am cerut-o de soție și a acceptat. M- am rugat bunului Dumnezeu de multe luni să-mi trimită El o femeie și simt că așa e.

Până acum am ales eu singur și, din păcate, nu a mers. De data asta simt că e femeia trimisă de El în viata mea, și suntem amândoi fericiți. I-am făcut deja cunoștință cu mama mea, care o place. Cu siguranță împreună vom forma o familie adevărată, bazată pe respect, încredere și tandrețe”, ne-a mai spus cunoscutul pilot.

Onoriu, de șase luni în arest

În luna septembrie a anului trecut, Isabela Onoriu anunța că divorțează de soțul său, pilotul de raliu Daniel Onoriu, nepotul prin alianță a celebrei Gabi Luncă. Isabela a invocat ca motiv al divorțului faptul că nu se mai înțelegeau deloc.

Decizia femeii a surprins atunci, cu atât mai mult cu cât ea îi fusese alături soțului ei perioada de trei luni cât a stat în comă la Spitalul Floreasca.

Pilotul a vrut să se împace cu ea, dar a încălcat ordinul de restricție cerut de Isabela. Din acest motiv, de șase luni se află în arest la domiciliu.

Până în prezent, nu a avut loc nici măcar primul termen în procesul de divorț dintre cei doi. Isabela și Daniel Onoriu au fost căsătoriți timp de șase ani. După separarea de Onoriu, Isabela și-a găsit și ea fericirea în brațele altui bărbat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe