Daniela Crudu a intrat în reparație capitală. Ce „ajustări” și-a făcut vedeta

13 iulie 2023 11:37   Vedete românești

Viața Danielei Crudu (34 de ani) s-a schimbat radical de două luni de zile! Focoasa brunetă a devenit, pentru prima dată, mamă, având o fetiță perfect sănătoasă, care se pare că i-a schimbat prioritățile în viață.

Pentru că are mare grijă de imaginea sa, simpatica Cruduța merge foarte des, în ultima perioadă, după ce a devenit mămică, în saloanele de înfrumusețare, dar și în cabinetele medicilor esteticieni.

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu fanii săi, aceasta postează periodic imagini pe unde merge. Recent, bruneta a fost la un salon de înfrumusețare, pentru o curățare a tenului. De asemenea, a trecut și pragul cabinetului medicului stomatolog, unde și-a făcut o albire dentară.

Relație discretă

Dacă în urmă cu câțiva ani Cruduța era pe prima pagină a ziarelor tabloide, cu relațiile amoroase pe care le avea, acum se pare că diva noastră s-a schimbat radical, pentru că preferă discreția maximă, atunci când vine vorba de viața personală.

Invitată, recent, într-o emisiune de televiziune, fosta asistentă de televiziune, a declarat public, că are o relație specială cu tatăl copilului, însă nu se gândesc momentan să își oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu:

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, spunea, Daniela Crudu, acum ceva vreme pentru Antena Stars.

Mai multe