Daniela Gyorfi, jecmănită la mutarea în noua casă: „Mi-au cerut 8000 de euro pe un pat!”

4 februarie 2022 15:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi și-a văzut visul cel mare cu ochii! Se mută într-o casă nou-nouță, pe care și-a chletuit mai toate economiile de până acum. Locuința este una imensă, cu terasă și este situată într-un bloc cu 2 etaje, fiecare apartament fiind dispus pe câte un etaj.

250.000 de euro a costat-o pe Daniela Gyorfi noua casă, dar cheltuielile nu se opresc aici. Cântăreața a acordat un interviu în exclsivitate, pentru Click!, chiar de la un magazin de mobilă din Capitală, unde se chinuia să-și găsească patul ideal pentru noua ei căsuță.

  • Daniela, în sfârșit, ți-ai văzut visul cu ochii! În două săptămâni vă mutați în casa nouă?

Preconizăm să ne mutam în două săptămâni. Casa e gata, dar nu are nimic în ea. Trebuie să ne luăm totul, de la zero. Eu acum alerg după mobilă. Ne mutăm și pe parcurs le adunăm pe toate.

  • Alergi de una singură după mobilă? Cine se ocupă de decorarea casei?

O parte din mobilă o iau de la Reghin, iar bucătăria vine într-o lună și jumătate. Avem de luat lustre, tacâmuri, farfurii. Deocamdată îmi caut pat, am găsit unul și-mi cereau 8000 de euro pe el! Poți să crezi? Că doar nu-i făcut din aur. Ca să nu mai spunem că găsisem și o bucătărie 15.000 de euro! Păi, eu nici nu gătesc!

Este un vis de-al meu locuința, am văzut casa asta și m-am îndrăgostit la prima vedere de ea. George a fost și el de acord. Maria e și ea entuziasmată, și-a ales cea mai mare cameră din casă.

"Vreau să ies sa beau pe terasă o cafea"

  • Cât ați investit în noua casă? Ați vândut alte proprietăți ca să vi-o permiteți?

Nu pot spune cât am investit cu totul, e prea devreme să spun. Important e să am întâi strictul necesar ca să mă pot muta. Nici nu știu cât am dat pâna acum. N-am tras încă linie, toata viața o să plătesc pentru casa asta. Nu, nu-i adevărat, nu am vândut casa în care am stat cu mama la Dristor.

  • Veți face un party de casă nouă?

Deocamdată suntem în pandemie și nu fac nici un party. Casa asta este un pas important în viața noastră. De mult mi-am dorit să ies sa beau pe terasă o cafea. Să fac sport afară, să am și eu condițiile pe care consider că le merit după ce am muncit o viață.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Mai multe