David Popovici, super îndrăgostit de iubita sa. În ce ipostază tandră au apărut cei doi

29 septembrie 2024 11:20   Vedete românești

David Popovici s-a făcut dintotdeauna remarcat prin modestia sa incredibilă. Dincolo de toate reușitele sale care au poziționat România pe harta țărilor cu mari campioni, David este un exemplu de omenie. Nu a lăsat niciodată succesul să i se urce la cap și de fiecare dată a dovedit că este un tânăr educat și cu picioarele pe pământ. Acest aspect se vede și în relațiile din viața sa. Sportivul are o relație serioasă de câțiva ani cu iubita sa, Taisia, cu care se mândrește de câte ori are ocazia. Iată cât de îndrăgostit este de ea.

David Popovici, super îndrăgostit de iubita sa! Cum s-au pozat cei doi tineri

Deși încă atât de tineri, cei doi dau clasă multor cupluri cu experiență. Au o relația încă din timpul liceului și în ciuda programului greu al sportivului, Taisia Nițuleasa i-a oferit deosebit de multă înțelegere și susținere iubitului său, sprijinindu-l în tot ce face. Sportivul a povestit într-un podcast cât de greu i-a fost tinerei să se adapteze la programul său aglomerat, însă prin răbdare și iubire au trecut peste toate dificultățile.

„Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă ajute, să mă susțină în treaba asta. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile fie în cantonament sau în deplasări pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea și am mare noroc pentru că pur și simplu înțelege.

E nevoie doar să înțeleagă asta li deja mă face să mă simt mai bine, mă face să mă bucur de ceea ce fac mai ușor ca să nu mă simt vinovat. Ea a făcut dans de performanță și a dat o audiție pentru a intra într-o trupa de dans destul de serioasă. Eu o susțin, ea mă susține și acum de abia aștept să înceapă și ea regimul de antrenament. Să mâncăm cât mai sănătos împreună, să o implic și pe ea și să înțeleagă cât mai bine cum e viața de sportiv.”, a povestit David Popovici într-un podcast.

Totodată, după Jocurile Olimpice, primul lucru pe care David l-a făcut a fost să plece într-o vacanță cu Taisia, semn că încearcă să îi dedice tot timpul său liber atunci când există și preferă să se bucure alături de ea de fiecare reușită a sa. Din vacanță cei doi au postat multe fotografii care îi înfățișeză într-o simplitate de admirat, arătând că dincolo de marile lor realizări în viață, știu să se bucure de lucrurile simple ale vieții. 

În plus, cei doi nu se feresc niciodată să posteze fotografii împreună pe rețelele de socializare. Recent, Taisia a postat o poză cu David în timp ce se aflau într-un lift. Cei doi sunt sunt îmbrăcați foarte simplu, arătând cât de natural și frumos se bucură de fiecare moment împreună, lăsând deoparte orice „fițe” pe care mulți alți tineri cu bani, de vârstă lor, le afișează la orice pas. 

Deși David ar fi putut să aibe orice fată și-ar fi dorit, el nu a uitat de toată iubirea și susținerea pe care i le-a oferit Taisia în drumul său de a ajunge un mare campion mondial. Astfel, își arată aprecierea și recunoștința față de ea în fiecare moment. 

Mai multe