#Exclusiv Click!

De ce a amânat mezzosoprana Andreea Ilie nunta cu italianul de pe Coasta Amalfitană?! „Nu am găsit liber la castel!” Imagini exclusive cu îndrăgostiții din luna de miere, petrecută în Capri!

28 august 2024 11:57   Vedete românești

Mezzosoprana Andreea Ilie este mai fericită ca niciodată în brațele noului său soț, focosul afacerist italian Virginio Dell Uomo. Cei doi îndrăgostiți se află, zilele acestea, în luna de miere în Capri, după ce s-au cununat în secret la Brașov. Artista ne-a dezvăluit ce se întâmplă cu nunta, care era programată să aibă loc toamna acesta, în Italia. 

Mezzosoprana Andreea Ilie: „Am amânat nunta pentru anul viitor” 

Frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie și afaceristul italian Virginio Dell Uomo trăiesc clipe de neuitat, în luna lor de miere petrecută, în aceste zile, în Capri. Italianul nu știe cum să-și mai răsfețe soția, cu care s-a cununat, recent, în mare secret, la Brașov. 

Aflată în luna de miere, frumoasa artistă ne-a dezvăluit că îndrăgostiții au decis să amâne nunta pentru anul viitor, deoarece nu au mai găsit nici o dată liberă anul acesta la castelul de pe Coasta Amalfitană, unde intenționau să-și unească destinele. 

„Am lăsat nunta pentru anul viitor deoarece nu am găsit loc unde ne-am dorit. Vrem să facem o ceremonie la un castel de pe Coasta Amalfitană. Deocamdată,  suntem în Capri și e minunat”, a declarat Andreea Ilie, în exclusivitate pentru Click!, punându-ne la dispoziție și o serie de imagini de vis din luna de miere. 

Andreea Ilie și italianul Virginio Dell Uomo s-au cununat în secret, la Brașov 

Frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie s-a cununat, anul acesta, în mare secret cu iubitul ei, chipeșul afacerist italian Virginio Dell Uomo. Cununia a avut loc în orașul Brașov, acolo unde cei doi locuiesc și unde italianul are mai multe afaceri.

În urmă cu un an, mezzosoprana a fost cerută în căsătorie de potentul om de afaceri care i-a oferit un inel de logodnă cu diamant. Cununia secretă de la Brașov a fost una restrânsă, la care au participat doar mirii și martorii lor. 

Frumoasa soprană a strălucit atunci într-o rochie de mireasă strânsă pe talie și accesorizată cu paiete strălucitoare.

Andreea Ilie și italianul Virginio Dell Uomo, sunt împreună de aproape trei ani. Între cei doi se poate spune că a fost dragoste la prima vedere, căci, la doar un an după ce a întâlnit-o, bărbatul a și cerut-o în căsătorie. 

Cei doi s-au cunoscut la o recepție dată la Ambasada Italiei la București. Afaceristul a abordat-o imediat, fiind cucerit de frumusețea și de vocea mezzosopranei românce. Italianul Virginio Dell Uomo are mai multe afaceri în domeniul imobiliarelor, precum și în cel al panificației.

Andreea Ilie a mai avut relații cu Bobby Păunescu și cu Dan Bittman

Andreea Ilie (38 de ani) este o cunoscută și talentată mezzosoprană din Timișoara, fiind considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe de operă de la noi.

Ea a susținut pentru prima dată un concert la vârsta de 25 ani și a cochetat cu modellingul în adolescență, însă doar ca hobby. Andreea a terminat Colegiul National de Artă „Ion Vidu”, specializarea Canto Clasic, apoi a absolvit Conservatorul.

Din anul doi de facultate, mezzosoprana a fost angajată la Filarmonica din Timișoara. Este deja renumită atât pe plan național, cât și internațional. De-a lungul anilor, a interpretat de mai multe ori Maddalena în „Rigoletto” de Verdi, La Zia Principesa în „Sora Angelica” sau Zita în „Gianni Scchichi”.

Andreea Ilie a avut, de-a lungul timpului, relații cu mai mulți bărbați cunoscuți din România, printre care și milionarul Bobby Păunescu. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, însă în cele din urmă au decis să se despartă. 

Andreea s-a mai iubit în trecut și cu Norris Mărgeanu, fostul soț al Corinei Dănilă, dar și cu solistul trupei Holograf, celebrul Dan Bittman.

Mai multe