Imagini exclusive de la cununia secretă a mezzosopranei Andreea Ilie cu italianul focos! Ce spune despre nunta ce va avea loc în Italia, la toamnă? „Va fi ceva simplu”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie și iubitul ei, afaceristul italian Virginio Dell Uomo, s-au cununat, recent, în secret la Brașov, orașul unde cei doi locuiesc. Click! a intrat în posesia unor imagini exclusive de la cununia secretă a celor doi. Nunta este programată toamna aceasta, în Italia.

Andreea Ilie și italianul Virginio Dell Uomo s-au cununat în secret, la Brașov 

Mezzosoprana Andreea Ilie este în culmea fericirii! Frumoasa solistă s-a cununat, recent, în mare secret cu iubitul ei, chipeșul afacerist italian Virginio Dell Uomo. Cununia a avut loc în orașul Brașov, acolo unde cei doi locuiesc și unde  italianul are mai multe afaceri.

În urmă cu un an, faimoasa mezzosoprana a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, cu un inel de logodnă superb, cu diamant. Cununia secretă de la Brașov a fost un eveniment restrâns, la care au participat doar mirii și martorii lor. Frumoasa soprană a strălucit într-o rochie de mireasă albă, strânsă pe trupul de sirenă și accesorizată cu paiete strălucitoare în partea de sus. 

Nunta are loc la toamnă, în Italia 

În toamnă, mezzosoprana ne-a mărturisit că urmează să organizeze nunta în Italia, cu un număr restrâns de invitați, doar prieteni apropiați.

 „Nunta va avea loc în Italia, în toamna aceasta. Va fi ceva simplu, așa ne dorim, încă nu am stabilit toate detaliile”, a declarat frumoasa mezzosoprană, în exclusivitate pentru Click!

Andreea Ilie și iubitul ei, italianul Virginio Dell Uomo, sunt împreună de peste doi ani. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar, la doar un an, bărbatul a cerut-o în căsătorie. 

S-au cunoscut la o recepție dată la ambasada Italiei la București. Afaceristul a abordat-o imediat, fiind cucerit de frumusețea sopranei românce. Italianul Virginio Dell Uomo are afaceri în domeniul imobiliarelor, precum și în  cel al panificației.

Andreea Ilie s-a iubit cu Bobby Păunescu și cu Dan Bittman

Andreea Ilie (38 de ani) este o cunoscută și talentată mezzosoprană din Timișoara, fiind considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe de operă din România.

Andreea a susținut pentru prima dată un concert la vârsta de 25 ani și a cochetat și cu modellingul în adolescență, însă doar ca hobby. A terminat Colegiul National de Artă „Ion Vidu”, specializarea Canto Clasic, apoi a absolvit Conservatorul.

Din anul doi de facultate, mezzosoprana a fost angajată la Filarmonica din Timișoara. Este deja cunoscută atât pe plan național, cât și internațional. De-a lungul anilor a interpretat de mai multe ori Maddalena în „Rigoletto” de Verdi, La Zia Principesa în „Sora Angelica” sau Zita în „Gianni Scchichi”.

Andreea a avut de-a lungul timpului relații cu mai mulți bărbați celebri din România, de notorietate fiind relația ei cu omul de afaceri Bobby Păunescu. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, însă în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate. Andreea s-a iubit în trecut și cu Norris Mărgeanu, dar și cu solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net