Imagine rară cu mama lui Răzvan Simion. A strălucit la nunta prezentatorului de la Neatza

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în acest weekend, iar prin prisma marelui eveniment, prezentatorul TV a publicat în mediul online, o imagine rară cu mama sa. Cea care i-a dat viață a strălucit în fața tuturor și a stârnit o mulțime de reacții în rândul admiratorilor fiului ei.

Cum arată mama lui Răzvan Simion
Cum arată mama lui Răzvan Simion

Fotografia rară cu mama lui Răzvan Simion

Pe el îl cunoaște o țară întreagă, însă pe mama lui puțini au văzut-o până acum. Răzvan Simion a reușit să capteze atenția tuturor prin intermediul fotografiei cu mama sa, pe care a postat-o pe conturile de socializare. Nu numai că a fost admirată de internauți, ci și de invitații de la nunta fiului său.

Cea care i-a dat viață prezentatorului TV a dat dovadă de o eleganță ireproșabilă și a impresionat pe toată lumea prin zâmbetul său luminos, dar și prin prezența sa remarcabilă. Pe lângă fotografia inedită, moderatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a ținut să precizeze și faptul că doamna din imagine este mama lui, astfel că a scris „Mama”.

Mama prezentatorului Răzvan Simion / Sursă foto: Instagram
Mama prezentatorului Răzvan Simion / Sursă foto: Instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret

Prezentatorul TV și partenera sa au decis să se căsătorească fără să dea vestea în țară. Ceremonia a avut loc pe data de 8 iunie 2024, departe de ochii curioșilor, iar cei doi s-au bucurat din plin de marele eveniment. Deși și-au trăit povestea de dragoste fără să dea prea multe detalii în fața publicului, Daliana Răducană le-a povestit fanilor cât de important este soțul ei pentru ea și cât de mult a așteptat să întâlnească un bărbat ca el.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru.

Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, a scris Daliana pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net