De ce a refuzat Oana Roman să participe la Asia Express. Vedeta a vorbit și despre banii pe care i-ar fi încasat

12 octombrie 2024 15:00   Vedete românești

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton, mărturisește că a fost contactată pentru a face parte din emisiunea Asia Express. Fiica lui Petre Roman a refuzat vehement propunerea, având argumente solide. 

Pe lângă dezvăluirea făcută, vedete a vorbit despre întoarcerea în televiziune. De asemenea, Oana Roman a vorbit și despre afacerea cu haine pe care o înființase alături de Marius Elisei, fostul soț. 

Oana Roman: „Eu sunt operată”

Oana Roman a mărturisit că a refuzat provocarea Asia Express din cauza unei afecțiuni medicale, mai concret, o operație la care a fost supusă acum ani în urmă. Vedeta a declarat că nu are voie sub nicio formă să depună vreun efort fizic de nicio natură. 

„M-au sunat din primul sezon, le-am spus foarte clar că sub nicio formă nu se pune problema să mă duc, pentru că eu sunt operată. Am trecut prin operația prin care am trecut și eu nu pot să-mi pun viața în pericol. Eu nu am voie să fac efort absolut deloc, exclus. Și oricum nu e genul meu, dar am primit oferte să fiu invitat permanent, să fiu coprezentator, în mai multe locuri, dar nu, nu mai vreau să fac televiziune.”, a declarat vedeta, potrivit ciao.ro

Cât despre revenirea în televiziune, refuză din cauza banilor prea puțini și a faptului că timpul nu-i mai permite și nici nu se mai simte atrasă de acest domeniu. 

„Ocupă prea mult timp și prea puțini bani”, a adăugat Oana Roman. 

Afacerea care a rămas pe mâinile lui Marius Elisei

În perioada în care Oana Roman forma un cuplu cu Marius Elisei, cei doi puseseră bazele unui magazin online de haine. Despre acea afacere, vedeta spune că a rămas în grija fostului soț. 

„A fost un business și acum a rămas la el (n.r. Marius Elisei) și aia e. Nu mai am eu nicio treabă. Nu mai mă interesează. Ideea este că o să-mi fac niște chestii noi, dar încă nu spun. Urmează.” - a adăgat Oana Roman. 

Mai multe