Oana Roman, scoasă la cină la un restaurant luxos din Capitală! Cine este „persoana misterioasă” care i-a făcut un asemenea cadou. FOTO

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute și mai titrate vedete din România, a fost tratată regește de către o persoană extrem de dragă sufletului ei. Fiica lui Petre Roman a imortalizat momentul și a detaliat, pe larg, despre ce a fost vorba. 

Oana Roman / foto: Arhiva Click!
Oana Roman / foto: Arhiva Click!

Nu mai reprezintă o noutate faptul că Oana Roman se numără printre femeile din țara noastră care reușesc să își clădească o situație financiară bună și să își crească de una singură fiica de 10 ani, pe Isabela, rezultată în urma fostului mariaj cu Marius Elisei. Chiar dacă au rămas ele două, nu uită să se răsfețe una pe cealaltă. 

„Sunt binecuvântată cu un copil perfect!”

Fiica sa a fost cea care i-a organizat o surpriză de zile mari. Isabela a făcut rezervare la un restaurant libanez din Capitală, care se numără printre preferatele mamei sale. Tot ea a fost cea care s-a oferit să plătească nota, lucru care nu a putut decât să o bucure pe Oana Roman, care a crescut un copil inteligent și cu inițiativă, dar mai ales sufletist. 

Postarea Oanei Roman / foto: Instagram
Postarea Oanei Roman / foto: Instagram

„Isa, la 10 ani, a sunat la un restaurant, a făcut rezervare și m-a invitat la masă într-un restaurant care știe că-mi place foarte mult. Și va plăti ea. A fost ideea ei și pe mine m-a lăsat fără cuvinte. Sunt binecuvântată cu un copil perfect!” - a transmis, fericită, Oana Roman pe rețelele de socializare. 

Oana și Isabela, împreună la restaurant / foto: Instagram
Oana și Isabela, împreună la restaurant / foto: Instagram

Cum reușește Oana Roman să-și crească fiica de una singură

Deseori, vedeta organizează sesiuni de Q&A pe contul personal de Instagram, acolo unde le oferă fanilor ocazia de a-i adresa diverse întrebări. În urmă cu ceva timp, vedeta a fost întrebată cum reușește să se descurce în rolul de mamă singură, iar răspunsul acesteia nu a întârziat să apară. 

„Bună! Cum reușești să faci atât de multe lucruri? Cum te împarți? Te ajută cineva cu Isa?” - a fost întrebarea primită de Oana Roman, din partea unui fan. 

Aceasta nu a ezitat să răspundă: „Nu mă ajută nimeni cu nimic. Sunt doar eu cu ea. Nici măcar familie nu am și nu mă pot baza pe nimeni, și ea se bazează doar pe mine pentru că nu are pe altcineva. 

Dar așa cum am scris în story-ul anterior, e un dar de la Dumnezeu să pot duce, să nu mă plâng și să am putere pentru toate. Eu sunt fericită și recunoscătoare cu viața mea așa cum e”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Victor Yila
Banner smiley Gina pistol
    În cadrul unui podcast Mihaela Tatu și-a exprimat părerea despre iubire
Banner Elena Merisoreanu
amelia gray gettyimages jpg
CRISTEA jpg
Banner Alain Delon
Banner Andreea Popescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net