De ce a renunțat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor, Ionela Prodan: „Mi se par de nedescris...”

15 februarie 2024 16:11   Vedete românești

Sora Anamariei Prodan a renunțat la averea lăsată de mama lor, Ionela Prodan. Impresara a fost foarte directă și a spus clar că sora sa este milionară, motiv pentru care nu și-a dorit niciun leu lăsat de mama lor care a trecut la cele veșnice în urmă cu mai mulți ani. Iată ce au discutat cu adevărat.

De ce a renunțat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor

Anca Savelio, sora mai mică a Anamariei Prodan, și-a construit o viață în străinătate, când a plecat în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai bine de 20 de ani. A spus „da" în fața altarului cu Anthony Savelio, un fost luptător de jiu-jitsu, și acum sunt bucuroșii părinți ai unei adorabile fetițe.

Impresara a dezvăluit că sora ei a atins statutul de milionar, motiv pentru care a refuzat să primească vreun leu din moștenirea lăsată de mama lor, Ionela Prodan. Anca, agent imobiliar în Statele Unite, i-a transmis surorii mai mari că nu dorește absolut nimic din ceea ce a rămas în urma celei care le-a dat viață.

Noi n-am avut niciodată chestia asta, să luăm banii mamei. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți imobiliari din America. Sora mea este milionară, pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni. În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, neputând să stea în România, mi-a spus: „Pe mine nu mă interesează nimic din ce este aici, pentru că tot ce a fost ați gestionat tu și mama, eu nu am contribuit. Fă ce vrei!”, povestea Anamaria Prodan, în emisiunea lui Denise Rifai.

„Evident că nu s-a pus vreodată problema ca eu să nu-i dau Ancăi sau ea să nu mi dea mie sau să ne certăm, pentru că asta este o chestie care vine din educație, fiind pe picioarele noastre, nu am avut nevoie și nu înțeleg certurile pe averi.

Fiind omul care a gestionat această familie din momentul dispariției tatălui meu și având simțul afacerilor foarte dezvoltat, toată lumea m-a rugat să gestionez absolut tot, eu să investesc, iar sora mea a rămas cu foarte multe case în America, eu cu foarte multe în România. Nici măcar nu am avut o discuție referitoare la avere”, a mai povestit Anamaria.

Mai multe