De ce au ajuns la cuțite, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu: „Ne vorbește lumea”

6 iunie 2024 13:17   Vedete românești

Alina Sorescu a recunoscut că neînțelegerile dintre ea și fostul soț, la doi ani de la divorț, sunt cauzate de custodia copiilor. De mai bine de doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt implicați într-un proces de divorț.

Artista a declarat de mai multe ori că nu se aștepta ca procedurile să dureze atât de mult, însă lucrurile s-au complicat, mai ales în privința celor două fiice pe care le au împreună.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit acum 2 ani

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit în urmă cu doi ani și au depus actele de divorț. Deși se așteptau ca procesul să se încheie rapid, încă nu au ajuns la un acord privind programul și dorințele legate de creșterea fiicelor lor.

Recent, Alina Sorescu a explicat cât de mult luptă pentru a stabili un program stabil pentru fetițele sale. 

Alina Sorescu a vorbit deschis despre divorțul dintre ea și Alexandru Ciucu, dezvăluind că neînțelegerile care prelungesc procesul de divorț sunt legate de custodia fetelor.

În timp ce ea dorește un program stabil pentru fiicele lor, fostul soț preferă ca micuțele să locuiască alternativ, o săptămână cu el și una cu Alina, lucru care o nemulțumește profund pe artistă.

„Nu mă așteptam să fie atât de complicat și să dureze atât de mult. După doi ani și jumătate, suntem practic în aceeași situație și mai avem încă un an până să clarificăm programul fetelor. Eu îmi doresc un program stabil pentru ele, în timp ce tatăl lor cere un program alternant de o săptămână cu o săptămână sau de două săptămâni cu două săptămâni”, a declarat Alina Sorescu în cadrul podcastului realizat de Mirela Retegan.

Dificultățile procesului au surprins-o

Alina Sorescu a explicat că nu se aștepta la toate dificultățile apărute în procesul de divorț atunci când a intentat actele, menționând că au fost multe schimbări în demersurile legale din România.

„Acestea sunt demersurile normale în țara noastră. Multe lucruri m-au surprins de la începutul procesului, lucruri care nu se întâmplau în trecut. De aceea îmi doresc o continuitate și stabilitate pentru fete, de care orice copil are nevoie”, a spus Alina Sorescu.

Alina Sorescu se aștepta să fie criticată public pentru decizia sa, dar a avut o serie de argumente și motive pentru care cere ca fiicele ei să aibă un domiciliu stabil. Ea a mărturisit că se temea ca micuțele să nu sufere din cauza comentariilor la școală, dat fiind că părinții lor sunt persoane publice. Totuși, a avut parte de multă susținere din partea publicului și a fanilor.

„Copiii au nevoie de continuitate, stabilitate și predictibilitate pentru a avea un parcurs armonios al vieții, al activităților școlare. Pentru a se simți în siguranță, pentru a ști unde se dezvoltă. Partea bună este că am primit multă susținere din partea oamenilor și nu am ajuns la situația de care mă temeam”, a povestit Alina Sorescu.

Mai multe