#Exclusiv Click!

De ce tot amână Lora nunta cu Ionuț Ghenu? «Nu vreau să mă mărit în anul războiului»

19 aprilie 2022 11:37   Vedete românești

Cântăreața Laura Petrescu, alias Lora, a anunțat că a amânat încă o dată nunta cu iubitul ei, impresarul, Ionuț Ghenu. Lora a fost împiedicată să-și pună pirostriile mai întâi de pandemia de coronavirus, care a ținut doi ani. Acum, solista spune că războiul din Ucraina îi pune bețe-n roate!

Lora și Ionuț Ghenu nu se prea grăbesc să-și uneasă destinele! Deși sunt împreună de șapte ani, bătuți pe muchie, și sunt practic de nedespărțiți oriunde merg, Ghenu fiind și impresarul Lorei, cei doi mai așteaptă o tură, până să facă marele pas.

Au așteptat deja doi ani ca să treacă pendemia de coronavirus. Acum, Lora a decis să amâne din nou marele eveniment, din cauza războiului izbucnit în Ucraina, care o sperie efectiv pe solistă.

Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare, a declarat Lora, pentru Click!, luni seară, la premiera filmului „Secretul lui Zorillo”, unde a venit însoțită de iubitul ei, Ionuț Ghenu, care nu a scăpat-o din priviri o clipă.

I-A suflat iubitul Doiniței Oancea!

Povestea de dragoste cu năbădăi dintre Lora și Ionuț Ghenu a început în urmă cu șapte ani cu un scandal imens. Lora a fost la cel moment acuzată că i-ar fi suflat iubitul celei mai bune prietene, actrița Doinița Oancea.

Ionuț Ghenu a fost iubitul Doiniței Oancea timp de șase ani de zile, până când s- a îndrăgostit iremediabil de Lora, prietena cea mai bună, de altfel, și confidenta Doiniței. De atunci, cele două se evită și nu-și mai vorbesc. căci nu au reușit să îngroape nici până acum securea războiului. 

A mai fost căsătorită cu Dan Badea!

Lora are o viață personală tumultuoasă. Solista, în vârstă de 39 de ani, a mai fost căsătorită în trecut cu comediantul Dan Badea, de la "iUmor" . Căsnicia lor a durat timp de doi ani de zile. Mariajul s-a sfârștit în 2014 foarte prost, Lora acuzându-l la acel moment pe comediant chiar de agresiune fizică. În 2020, Lora a mai primit o lovitură devastatoare de la viață, mama sa fiind răpusă de o boală necruțătoare, cancerul la sân.

Citește și: <<Lora, vacanță cu iubitul la Paris. Solista pozează în ținute de divă, pe străzi>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe