#Exclusiv Click!

De ce trenează divorțul Andreei Antonescu de Traian Spak? «Sper ca anul acesta să fiu o femeie divorțată!»

15 aprilie 2022 18:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu (38 de ani) se tot chinuie sa divorțeze, dar nu-i iese. Solista de la trupa Andre a anunțat divorțul de soțul ei, Traian Spak, de aproape doi ani de zile, dar nici acum nu s-au semnat actele la notar! Bărbatul, stabilit în America cu afaceri, nu catadicsește să-și facă drum prin România ca să încheie socotelile cu nevasta lui.

Andreea Antoneascu a anunțat divorțul dintre ea și soțul său,Traian Spak, stabilit în America, la sfârșitul anului 2019. De atunci însă bărbatul tot amână venirea în România, la notar, pentru a se putea finaliza divorțul. A dat vina inițial pe pandemie, iar acum este ocupat cu afaceri. Cert este că Andreea speră să finalizeze în acest an divorțul și să devină în sfârșit o femeie liberă și fără obligații.

Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divoțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc.

Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a precizat solista, pentru Click!

Vinde casa din America?

Andreea Antonescu a fost plecată în America, în ultima perioadă, împreună cu fiica ei, Sienna. În urma divorțului, solista rămâne cu casa din America pe care nu are de gând să o vândă.

Viața noastră se desfășoaîntre România și America, așa că nu am de gând să vând casa de acolo, pentru că voi merge regulat și în America, mai ales în vacanță. O păstrez și pe aceea.

Între timp, am renovat și am redecorat casa de aici, din România. Simțeam nevoia de o schimbare, de noutate. Am avut pe cineva care s-a ocupat în timp ce eu am fost plecată la un reality-show. A ieșit așa cum mi-am dorit, pe sufletul meu”, a adăugat solista, pentru Click!

Traian Spak a încercat să se împace cu Andreea Antonescu

Andreea Antonescu s-a căsătorit cu Traian Spak în 2011. Cei doi au împreună o fetiță pe Sienna, în vârstă de 9 ani. Timp de 10 ani, aceștia s-au tot chinuit să păstreze o relație mai mult la distanță, căci Traian s-a mutat în America, unde și-a pus pe picioare propria afacere. Andreea a vrut și ea să-și continue cariera muzicală în România.

Se pare, însă, că Traian Spak nu-și prea dorește divorțul de actuala soție și de aceea tărăgănează lucrurile, la nesfârșit. Andreea a dezvăluit că, atunci când a fost în America, Traian Spak a încercat o împăcare, care însă nu i-a reușit.

Pe de altă parte, Andreea a încercat să-și refacă viața chiar dacă încă nu are semnătura soțului pe actelel de divorț.

La scurt timp după ce a anunțat divorțul, artista a avut o scurtă și tumultuoasă relație cu Ștefan Manolache. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit însă prost, după ce au avut ceva momente tensionate în cuplu. La un moment dat, Andreea Antonescu a chemat Poliția la Iași, acuzând că ar fi fost răpită. Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că cei doi amorezi consumaseră alcool, iar Andreea a încasat atunci o amendă record în valoare de 4.000 de lei.

Citește și:<<Andreea Antonescu și Traian Spak au negociat partajul! Cu ce rămâne solista după divorț>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe