De necrezut! Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan micuțului Liam chiar în ziua botezului

25 septembrie 2022 14:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a trimis un mesaj în ziua în care Laurențiu Reghecampf și-a botezat fiul pe care îl are cu noua sa parteneră, Corina Caciuc. Totodată, impresara a publicat și o fotografie veche în care se află alături de Reghe și de copiii lor.

Duminică, 25 septembrie, la Biserica Dorobanți, așa cum este cunoscută Biserica Nașterea Maicii Domnului, a avut loc unul dintre cele mai importante momente din viața lui Laurențiu Reghecampf, botezul băiețelului pe care îl are împreună cu partenera sa de viață. Momentul este urmat de o petrecere într-un club din Capitală.

Vezi și: Filmul bătăii dintre Reghe și Anamaria Prodan! În ce hal s-au lovit în parcare

La doar 48 de ore de la bătaia de la Snagov, fosta soție a lui Reghe a postat un mesaj cu ocazia botezului lui Liam.

„Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi”, a anunțat Anamaria Prodan. Totodată, impresara a publicat și o fotografie veche de familie. 

Prodanca, mesaj și fotografie nostalgică în ziua botezului lui Liam

„Noi familia Prodan îi uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre !

Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot. Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani !

Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Instgram a impresarei.

Vezi și: Gigi Becali, reacție inedită după scandalul dintre Reghe și Anamaria Prodan. Ce a precizat patronul lui FCSB

Scandalul monstru dintre Reghe si Anamaria Prodan a avut loc, vineri, 23 septembrie, la vila din Snagov deținută de impresară. Vezi AICI ce a declarat Prodanca pentru Click!, în legătură cu incidentul care a șocat toată țara.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe