Denise Rifai a atacat-o pe Andreea Esca! A încercat să o facă de râs pe vedeta Pro Tv:„Rușinică”

25 septembrie 2024 13:58   Vedete românești

Denise Rifai a atacat-o pe Andreea Esca! Jurnalista a publicat un videoclip pe rețelele de socializare prin care a acuzat-o indirect pe prezentatoarea știrilor Pro TV de plagiat. În luna august, Denise l-a intervievat în cadrul emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai” pe George Simion, iar Esca l-a chemat în emisiune la două săptămâni distanță, punându-i întrebări asemănătoare.

Denise Rifai a publicat un videoclip pe rețelele de socializare care a stârnit controverse. Jurnalista a lăsat de înțeles că Andreea Esca i-a pus lui George Simion întrebări asemănătoare când l-a chemat în emisiune la două săptămâni distanță. „Și nouă ne plac întrebările noastre!”, a scris prezentatoarea de la Kanal D pe pagina sa de Instagram. Unii internauți au criticat-o aspru pe Denise Rifai, în timp ce alții au fost de acord cu ea.

„Înțeleg frustrarea ta legată de faptul că întrebările pe care le-ai pregătit par să fie similare cu cele folosite de alții, inclusiv de către Știrile Pro TV. Totuși, trebuie să recunoaștem că există o serie de întrebări esențiale și inevitabile atunci când discutăm cu un candidat la președinție, iar acestea nu sunt monopolul nimănui. E normal ca mai multe surse să ajungă la aceleași întrebări, dat fiind că subiectele de interes sunt comune. În plus, nu este neapărat corect să vorbim despre autenticitate, având în vedere că și tu te inspiri din diverse surse… Iar cât despre doamna Esca, nu poate fi decât un exemplu, de la modul impecabil în care prezintă știrile, până la felul în care și-a crescut copiii”,

„Hai, nu fi obraznică!”

„Întrebări relevante și pertinente pe care le am pune toti aceluiasi individ”, „Serios? Îi jignești inteligența doamnei Esca. Sunt întrebări normale în contextul dat”, „Rușinică, doamna Rifai”, „Hai, nu fi obraznică!”,

Dincolo de faptul ca Esca incearca fără succes sa o imite pe Denise, nu doar la intrebari ci și la stilul incisiv, se observă clar diferența între o prompteristã si o jurnalistă cu reale calități de interviu/talk-show. Carisma și spontaneitatea ei imi aduc aminte de CTP în tinerețe. Atenție! Nu o minimizez pe Andreea Esca, rămâne omul de televiziune care prezintă știrile Pro TV din 1995 până azi. O femeie perseverentă, serioasã, suficient de inteligentă cât să realizeze că a tras lozul câștigător, a devenit imaginea colosului media PRO TV și se ține de treabă. Cu toate astea. Când o scoți de la știri, e un fiasco atât la radio cât și pe TV”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Mai multe