Andi Moisescu a avut o iubită secretă. Cine este diva de la Pro Tv care i-a furat mințile: „Eram foarte atras de ea”

Andi Moisescu (51 de ani) a fost întotdeauna discret atunci când a venit vorba despre viața sa personală. Puțini sunt cei care știu că înainte să o cunoască pe Olivia Steer, prezentatorul TV s-a iubit cu o altă tânără celebră.

Andi Moisescu s-a iubit cu Mirela Bucovicean
Andi Moisescu s-a iubit cu Mirela Bucovicean

„Am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea”

Juratul de la „Românii au talent” a avut o relație de 5 ani cu Mirela Bucovicean, însă cei doi au păstrat legătura chiar și după ce au decis să pună capăt poveștii lor de iubire.

„Când am început relația cu Mirela, am făcut-o fiindcă eram foarte atras de ea. E foarte important pentru mine să fiu foarte atras și fizic de o femeie ca să existe o relație. Și în cazul nostru, atracția există. A existat din plin, din prima clipă, și mai există și azi”, mărturisea Andi Moisescu, pe vremea când forma un cuplu cu aceasta.

După ce s-a despărțit de Mirela Bucovicean, Andi Moisescu s-a lansat în afaceri. Prezentatorul și-a deschis un magazin online din care a obținut câștiguri uriașe, de-a lungul timpului. Totodată, fosta sa parteneră s-a orientat către sporturi ceva mai extreme, respectiv raliul, fiind concurentă la o probă oficială care s-a desfășurat la Cluj.

Andi Moisescu alături de Mirela Bucovicean, pe vremea când erau împreună / Foto: arhivă
Andi Moisescu alături de Mirela Bucovicean, pe vremea când erau împreună / Foto: arhivă

„Toate astea derivă din dragoste”

Jurnalistul s-a dedicat trup și suflet carierei sale, după ce s-a despărțit de Mirela, iar din anul 2005 a devenit gazda emisiunii „Apropo TV”, după care a ajuns unul dintre membrii juriului „Românii au talent”. Cu toate acestea, nu a uitat să își pună ordine în viața personală, astfel că a cerut-o de soție pe Olivia Steer, cea cu care în prezent are doi copii și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

„Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere… dacă iubești cu adevărat pe cineva”, spunea Andi Moisescu, într-un interviu, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Georgiana Lobont
BeFunky collage (29) jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
dani otil 2 jpg
delia colaj instagram jpg
Banner Nasrin Ameri
Banner Olga Bălan
Banner Alesia Eram
image
actualitate.net
image
actualitate.net