Despărțire șoc în showbiz! Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, ex-soțul Andei Adam, și-au spus „adio”

7 octombrie 2024 19:09   Vedete românești

Loredana Chivu, una dintre cele mai controversate apariții feminine din showiz, forma un cuplu de mai bine de un an cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam. Cei doi nu ar mai forma un cuplu, drept dovadă fiind anumite acțiuni de-ale lor din mediul online. 

Deși Loredana Chivu a câștigat de curând procesul împotriva fostului iubit, în ultimele zile a părut mai mult tristă decât fericită. A șters pozele cu iubitul ei și a postat doar melodii triste, în timp ce el și-a dezactivat contul de Instagram. 

Loredana și Sorin și-au spus „adio”?

Loredana Chivu părea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Sorin Nicolescu. Bărbatul i-a fost aproape în cele mai dificile momente, i-a dat și inelul blondinei și aveau planuri mari de viitor, așa cum declara ea în presă. 

Cu toate acestea, faptul că a șters toate fotografiile cu fostul soț al Andei Adam, iar el și-a dezactivat contul de Instagram, conduce cu gândul la o posibilă despărțire. Important de menționat este faptul că niciunul dintre cei doi nu a făcut vreo declarație în acest sens, totul rămânând, deocamdată, la nivel de speculație. 

Loredana Chivu: „O să lăsăm lucrurile să își urmeze cursul firesc”

În trecut, blondina se declara o femeie fericită alături de Sorin Nicolescu. Cei doi era logodiți și avea planuri de viitor. 

„Noi oricum mergem la toate evenimentele împreună (...) Deja am cam ajuns acolo, la logodnă. O să lăsăm lucrurile să își urmeze cursul firesc. De atunci, a rămas zilnic o înțepătură în inimă (n.r. râde, face referire la momentul în care l-a cunoscut pe iubitul ei) (...) În momentele în care merge totul bine, ambii parteneri sunt fericiți, dar atunci când dăm de greu… (...) Suntem fericiți, noi suntem liniștiți și fericiți în relație”, a declarat Loredana Chivu, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

Mai multe