Loredana Chivu a câștigat procesul împotriva fostului iubit. Suma uriașă pe care nu mai este nevoită să o plătească: „Ne aducem aminte de tot circul”

Ultima actualizare:

 Avocatul Adrian Cuculis a avut succes în rezolvarea cazului Loredanei Chivu, acuzată de delapidare, abuz în serviciu, înșelăciune și gestiune frauduloasă. Hotărârea instanței este definitivă.

Loredana Chivu
Loredana Chivu

„Loredana Chivu scapă de obligația de plată a celor 100.000 de euro”

Adrian Cuculis, cunoscutul jurist a reușit să o scape pe Loredana Chivu de obligația de plată a celor 100.000 de euro. Se pare că hotărârea Tribunalului Arad ar fi fost ilegală, iar acum totul s-a întors în favoarea fostei asistente TV. Acum, blondina trebuie să își recupereze banii de pe urma bunurilor care i-ar fi fost luate în mod nedrept.

„Definitiv. Loredana Chivu scapa de obligatia de plata a celor 100000 euro. Hotarea total ilegala a Tribunalului Arad a fost schimbata in tot prin admiterea apelului nostru si astfel, pretinsa “obligatie” de a plati cei 100000 euro a fost inaturata.

Amintesc faptul că fostul concubin a executat o silit Inclusiv pe perdelele din casă și ne aducem aminte de tot circul pe care l-au făcut prin executarea ei în mod abuziv.

Acuzația fost inițială aceea că din contul firmei fostul concubin iar fi plătit Loredana Chivu operația de implant mamar și printr-un raționament strâmb al instanței de fond s-ar fi constatat inițial că aceasta ar trebui să răspundă pentru fapta săvârșită de fostul concubin.

Urmează acum ca toate persoanele ce au fost implicate în această executare silită nelegală să fie trasă la răspundere pentru că bunurile Loredanei sechestrate pe nedrept deja au fost vândute”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Ce spuneau avocații lui Dani Leș

Anul trecut, Loredana Chivu a fost acuzată de fostul iubit, Dani Leș de înșelăciune, abuz în serviciu, delapidare și gestiune frauduloasă, după ce a lucrat la una dintre firmele afaceristului. Ulterior, bărbatul i-a desfăcut contractul de muncă și a acuzat-o că are de plată anumite datorii, respectiv 850.000 de lei. Avocații lui Dani Leș au motivat plângerile penale făcute împotriva blondinei astfel:

„Pârâta a fost angajata societății noastre, ocupând postul de manager marketing. În pofida faptului că a solicitat să fie plătită în numele său, dată fiind situația dificilă în care se afla, suma de 733.312,00 de lei, urmând a fi dedusă, ulterior, din salariul acesteia sau a fi restuită integral, aceasta a refuzat, fără vreo justificare, restituirea sumelor de bani.

Pentru a înțelege dimensiunea relei-credințe de care numita dă dovadă și în continuarea comportamentului său infracțional, aceasta nu a înțeles nici măcar să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu.

Sumele plătite în numele angajatei noastre vor avea implicații fiscale pentru subscrisa, în conformitate cu art. 76 din Codul fiscal. Pe cale de consecință, avansurile salariale se impozitează ca orice venit de natură salarială, respectiv sunt supuse impozitul pe venit și contribuțiilor sociale obligatorii.

Procedura uzuală în astfel de situații impune ca avansurile necuvenite să fie reținute la data plății lichidării. În practică, atunci când angajatul urmează să plece din companie, i se calculează și drepturile aferente concediului de odihnă neefectuat.

Prin urmare, avansul se reține din suma totală însă, având în vedere că angajata noastră a primit toate drepturile salariale cuvenite, suntem în imposibilitatea obiectivă de a proceda la vreo reținere, pe cale de consecință, prezentul demers judiciar este singura modalitate prin intermediul căreia ne putem recupera sumele plătite”, transmiteau avocații lui Dani Leș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
puiu calinescu jpg
Mădălina Pamfile a fost asistenta lui Dan Capatos  jpeg
FotoJet jpg
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net