#Exclusiv Click!

Dinu Maxer își transformă iubita într-o zână ursitoare. De câte ori s-au certat până acum cei doi

17 octombrie 2024 10:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dinu Maxer și viitoarea lui soție, Magdalena Chihaia, sunt numai un zâmbet atunci când se afișează împreună. Cei doi se iubesc de aproape doi ani de zile și se pare că le priește de minune.

„Este una dintre cele mai căutate Sânziene”

Sunt împreună peste tot și par de nedespărțit. În plus, nunta bate la ușă și deja Dinu și Magda se gândesc cum să contureze cel mai frumos eveniment din viața lor care va avea loc anul viitor. Deocamdată, au împreună un nou proiect profesional și ne-au povestit că nu s-au certat decât o singură dată de când au decis să formeze un cuplu.

„Magda, mai nou, este una dintre cele mai căutate Sânziene. Avem un proiect nou, un proiect care înlocuiește deja banalele ursitoare pentru  botez, e ceva feeric, cu dans, cu muzică, cu poezie personalizată. Sunt trei actrițe în rolul de zână, au rochițe albe, frumoase", ne-a povestit Dinu Maxer despre noul său proiect construit special pentru evenimente împreună cu iubita lui despre care ne-a spus că e greu să o privească în ochii ei albaștri, mai precis, "hipnotic".

„A fost o dispută coregrafică!”

„Dinu nu prea mă supără. Nu știu dacă într-un an și jumătate m-a supărat o singură dată!", a dat din casă Magdalena Chihaia, viitoarea mireasă a lui Dinu Maxer.

„A fost o dispută coregrafică! Dar ne-a trecut repede fiindcă fiecare a renunțat la anumite lucruri și atunci am luat ce e mai bun de la fiecare dar să știi că a fost pe ton ridicat, puțin autoritar, ne-am spus amândoi punctul de vedere", și-a completat și Dinu Maxer iubita.

S-au pregătit în dormitor un cuibușor de nebunii

Cei doi s-au pregătit deja pentru timpul rece care va veni afară și temperaturile scăzute și și-au amenajat un adevărat cuibușor de nebunii la ei acasă, un dormitor din care probabil le va fi greu să iasă cel puțin o perioadă.

Mai multe