#Exclusiv Click!

Dinu Maxer, supravegheat de logodnica Magda la „Miss Plaja”! Ce se întâmplă cu nunta? „Nu mă grăbesc”

12 iulie 2024 10:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragostea, bat-o vina! Magdalena Chihaia nu-l scapă nicio clipă din ochi pe Dinu Maxer, de când s-au logodit la Veneția. Dinu a făcut furori la „Miss Plaja”, printre frumuseți, iar Magda l-a supravegheat atent. Când fac nunta cei doi?

Dinu Maxer a ajuns veteran la „Miss Plaja”! Solistul de la trupa AXXA prezintă de 12 ani concursul de frumuseți autohtone, de la malul mării. 

 Dinu nu avea cum să rateze ultima ediție, desfășurată recent la Mamaia. Numai că, dacă în trecut Dinu apărea cu fosta soție Deea pe scenă, acum el a mers împreună cu logodnica Magdalena Chihaia, care a făcut parte chiar din juriu la actuala ediție. 

Cum a reacționat Magdalena când l-a văzut pe Dinu Maxer înconjurat de frumuseți la Miss Plaja? 

Magdalena l-a supravegheat pe Dinu, care a fost înconjurat numai de femei una și una. Chiar și așa, dragostea dintre cei doi este mare și nu se pune problema de gelozii, cel puțin deocamdată, în cuplul lor. 

„Miss Plaja are 24 de ediții, 24 de ani. Eu am prezentat deja 12 ediții. Magda a fost și ea în juriu la actuala ediție.

Deosebit față de alți ani a fost faptul că a plouat, exact în timpul defilării fetelor. 

După probe, eu filmat și un videoclip, la care director de imagine a fost chiar Magda. Și acolo, am filmat în ploaie. Chiar și așa atmosfera a fost una senzațională!”, a povestit Dinu Maxer, pentru Click!, încântat de noul lui videoclip, realizat alături de fetele de la „Miss Plaja”. 

Ce se întâmplă cu nunta? Vor avea mai multe perechi de nași? „Se autoinvită…”

Dinu Maxer (50 de ani) și Magdalena Chihaia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an de zile. Recent, artistul a șocat pe toată lumea când și-a cerut partenera în căsătorie la Veneția, într-o gondolă. 

Acum, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură ca Magda și Dinu să ajungă la altar.

Cântărețul a dezvăluit însă, pentru Click!, că nu se grăbește deloc, deși lumea a început să se autoinvite la ei la nuntă. S-au trezit și cu nași care s-au autopropus. 

„Noi nu am făcut nici o listă de nași și nici nu ne-am apucat de vreo pregătire pentru nuntă.

S-au autoinvitat prieteni, de fapt, s-au autopropus, să ne fie nași, dar eu unul nu mă grăbesc. Consider că probabil va trebui să treacă un an până la eveniment”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani de căsnicie 

Deea și Dinu Maxer au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că divorțează, în martie 2023. 

La puțin timp după ruptură, amândoi și-au căutat iubirea în brațele altor parteneri: Deea s-a cuplat cu Robert Drilea, iar Dinu cu coregrafa Magdalena Chihaia. 

Mai multe