Drama Anei Morodan: „Trăiesc un doliu deprimant”

20 decembrie 2021 12:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ana Morodan, cunoscută în mediul on--line drept „Contesa digitală”, poartă în suflet drame inimaginabile! Blogerița de stil și-a înmormântat tatăl și bunicii în doar o săptămână! Apoi a murit și mama sa de cancer! A rămas singură pe lume și s-a luptat cu depresia ani de zile!

2018 a fost cel mai crunt an din viața Anei Morodan (36 de ani). „Contesa digitală” avea să-și piardă atunci în doar o săptămână trei dintre cele mai dragi persoane ale sufletului ei. Tatăl său, un om sănătos tun, a căzut din senin în baie și a murit. În aceeași săptămână, Ana Morodan avea să-și înmormânteze și bunicii, care s-au stins din viață unul după altul. Toate acestea în timp ce mama sa se lupta cu cancerul în fază terminală. Ana Morodan nu o să uite niciodată acele momente dramatice care au marcat-o pe viață!

Ana Morodan a povestit drama prin care trece

Aș putea să spun că nu m-au marcat atunci, fix în acea perioadă am avut cursul de marcă personala și dimineața zburam la înmormântare, seara mă întorceam să țin cursurile. Ulterior am fost mai marcată când a decedat și mama, când am decis să termin o relație în care eram de 8 ani jumătate. Toate s-au întâmplat într-un an.

A fost complicat, că eram într-o perioadă de anxietate foarte mare, nu înțelegeam ce mi se întâmplă. Destul de greu de dus, doar că acest greu a fost conștientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama că nu mi-am plâns părinții, nu am plâns după despărțire. Mi-am dat seama că trăiesc un doliu deprimant. Nu a fost ușor, dar l-am trecut", a declarat Ana Morodan, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

„Mama a fost diagnosticată cu cancer la șapte organe!”

Ana Morodan nu-și poate stăpâni lacrimile atunci când vorbește despre mama sa, pe care a pierdut-o, la doar un an distanță după ce tatăl și bunicii săi au trecut în neființă. Mama blogeriței s-a stins din cauza cancerului nemilos, care i-a atacat toate organele din corp.

În primul rând am simțit pentru ea o eliberare și pentru mine, pentru că a fost îngrozitor să văd așa ceva. A fost diagnosticată cu cancer la 7 organe, în ultima săptămână manca numai înghețată si s-a dus splendid.

Mi-a spus cuvinte simple, esențiale pentru viața mea și s-a dus. M-a bucurat că nu mai puteam să o văd așa și nu era viață ce trăia ea. Mi-a spus înainte să se duca de tot, cu 2 minute înainte: Ana, să fii bună! Că viața e grea și să fii bună cu toată lumea și să te lupți. Asta cu bună cu toată lumea nu știu dacă mi-a ieșit, dar mă chinui”, a mai mărturisit Ana Morodan, în emisiunea lui Denise Rifai.

Mai multe