Drama care i-a marcat viața celebrei Anca Țurcașiu. Concurenta de la Asia Express a trecut printr-un episod cumplit: „Copilul a murit...”

26 octombrie 2024 11:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu (54 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și totodată una dintre cele mai apreciate vedete de la Asia Express 2024. Deși viața ei pare roz, puțini sunt cei care știu că a trecut prin multe momente grele. Artista a fost la un pas de moarte.

Actrița Anca Țurcașiu a fost la un pas de moarte

Viața ei profesională a fost întotdeauna doar lapte și miere. A făcut furori atât pe scena teatrului românesc, cât și în industria muzicală. Cariera ei a început de la o vârstă fragedă și s-a dedicat trup și suflet pasiunilor ei. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că Anca Țurcașiu a trecut printr-o mare dramă. Vedeta s-a aflat la un pas de moarte atunci când a venit pe lume.

Mereu cu zâmbetul pe buze și gata să accepte orice provocare, actrița a povestit că viața a încercat-o încă din prima clipă în care s-a născut. Cu toate acestea, se consideră o femeie curajoasă și luptătoare, căci a venit pe lume prematur, la doar 7 luni.

Medicii credeau că a murit, astfel că au încercat să o salveze pe mama ei, pentru că erau slabe șansele ca aceasta să trăiască. Însă, Dumnezeu a făcut o minune, iar actrița a supraviețuit la naștere. Ori de câte ori își amintește de acest episod crunt, vedeta este extrem de emoționată.

„Sunt născută la 7 luni, hemoragie puternică, placenta previa. ‘Moare și mama și copilul dacă nu se acționează urgent’. Doctorul a venit în 10 minute, a intrat în sală, a pus aparatele pe burta ei și a spus: ‘Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!’ M-au scos să mă ducă spre găleată, dacă pot sa mă exprim așa, și în drumul acela, zborul acela, am țipat”, a povestit Anca Țurcașiu cu ani în urmă, pentru woman2woman.ro.

Mai multe