Drama care i-a marcat viața Corinei Chiriac. De ce a stat timp de 7 ani în casă: „Nu am vrut să mă sinucid”

11 ianuarie 2024 8:41   Vedete românești

Corina Chiriac, una dintre cele mai remarcabile figuri ale muzicii ușoare românești, a avut o viață plină de succese, iubiri și momente dificile. La vârsta onorabilă de 70 de ani, artista a avut parte de o carieră marcantă, însă puțini cunosc drama personală care i-a marcat viața.

Succesele și alegerea carierei peste familie

Corina Chiriac și-a dedicat viața muzicii, punând accent pe cariera sa și reușind să guste succesul încă din anii '70, odată ce a pășit pe scena românească. Cu toate acestea, prețul succesului a fost adesea unul dificil.

Deși a fost căsătorită o singură dată, între 1993 și 1997, cu Virgil Anastasiu, Corina Chiriac nu a făcut copii. Despre această perioadă, Virgil Anastasiu a mărturisit că Corina a fost soția perfectă, cu grijă de gospodărie și dedicată familiei. Totuși, artista a mărturisit că a ales să nu aibă o familie, pentru a nu aduce constrângeri și suferință celor dragi, dat fiind ritmul intens al carierei sale.

Iubiri trecute și un posibil gând de măritiș cu Karel Gott

În anii '80, s-a speculat că Corina Chiriac ar fi avut o relație cu artistul Karel Gott, cunoscut pentru reprezentarea Austriei la Eurovision în 1968. Despre această posibilă poveste de dragoste, care s-ar fi încheiat din cauza presiunilor politice, se știe puțin. Totuși, această umbra de romantism pare să fi făcut parte din viața complexă și bogată a artistei.

Depresia și lupta cu kilogramele în plus

În ciuda succesului său, Corina Chiriac nu a fost scutită de momente dificile. Artista a recunoscut că a trecut prin opt ani de depresie, perioadă în care a ajuns să nu mai părăsească domiciliul și să se izoleze de lume. Cu o greutate de 98 de kilograme și cu sentimentul de rușine, a petrecut șapte ani în casa ei.

"Am avut noroc cu un preot care m-a salvat. Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viaţa veşnică şi ştiu că nu există final și acolo suportăm consecinţele", a dezvăluit Corina Chiriac. Astfel, artista a găsit sprijin și putere în credința sa și în ajutorul unui preot care i-a fost alături în momentele dificile.

Corina Chiriac, prin sinceritatea sa, aduce în atenția publicului nu doar strălucirea scenei, ci și luptele personale și curajul de a face față greutăților vieții. O poveste de viață cu lumini și umbre, precum o simfonie a experiențelor umane, care a transformat-o într-o legendă vie a muzicii românești.

Mai multe