Drama pe care a trăit-o Olimpia Melinte în ultimii ani. Cariera ei ajunsese aproape de final: „Am renunțat. Ce sens mai avea?”

18 iunie 2024 12:30   Vedete românești

Olimpia Melinte, una dintre cele mai cunoscute actrițe românești, vorbește pentru prima dată de o mare dramă cu care s-a confruntat în ultimii trei ani ai vieții sale. Totul are legătură cu partea profesională. Aflați întreaga poveste din rândurile de mai jos. 

Meseria de actor nu a fost niciodată ușoară pentru persoanele care și-au dorit să își creeze un drum în acest domeniu. Olimpia Melinte, actrița din „Băieți Deștepți”, a mărturisit recent cât de greu i-a fost în ultimii ani să evolueze pe plan profesional. Cu toate că a devenit extrem de cunoscută în industrie, nu a fost ferită de refuzuri și uși închise.

Olimpia Melinte: „N-am căutat explicații”

Îndrăgita actriță a vorbit despre realitatea din spatele camerei de filmat: neașteptat, printr-o postare pe Instagram, Olimpia Melinte a vorbit despre nenumăratele refuzuri de care a avut parte și cât de greu i-a fost să continue în acest domeniu după ce, spune ea, devenise „cantitate neglijabilă”.

„Ultimii trei ani n-au fost simpli. Profesional am avut parte de multe refuzuri, de priviri sceptice, de “păi nu e aia din serial? E prea comercială!”.  După “marele proiect”, pe care l-am iubit și căruia m-am dedicat așa cum mi-a dictat intuiția, am devenit “cantitate neglijabilă”. De ce? N-am căutat explicații, sau mai bine zis am tot scormonit după ele, apoi…. am renunțat. Ce sens mai avea? Oricum nu rezolvam mare lucru! Dar când se închide o ușă, se deschide o fereastră, o portiță, ceva tot se întâmplă” - și-a început actrița destăinuirile, printr-o postare pe Instagram.

Întâlnirea care i-a schimbat viața

Din fericire, întâlnirea cu regizorul Stere Gulea a reprezentat un nou început promițător pentru actriță. A început un nou proiect - un film de epocă - așa cum a lăsat de înțeles, pe care oamenii îl pot vedea pe data de 21 iunie, la TIFF. 

„Iar la mine s-a întâmplat întâlnirea cu domnul Gulea. Nu știu ce i-a venit lui să mă cheme la casting, probabil a contat faptul că el nu se uita la TV, pentru el nu eram Eliza, eram doar o actriță care făcuse, cu ani în urmă, un film ce i-a rămas în minte (de “Canibal” vorbesc) și mi-a dat o șansă. Moromeții a fos cel mai curajos și mai frumos proiect cinematografic din care am avut ocazia să fac parte. Visam să fac film de epocă și s-a întâmplat. Acum nu am să o zic pe aia cu “visele devin realitate” că îmi e greu să o cred, mai ales în perioada asta. Dar parcă există o fărâmă de speranță. Vă invităm pe 21 Iunie la TIFF să vedeți ce a ieșit!” - a fost mesajul transmis de Olimpia Melinte, pe Instagram. 

Mai multe