După 10 ani de relație cu Ionuț Ghenu, Lora a făcut anunțul: „Mi-e greu să cred...”

2 august 2024 15:29   Vedete românești

Lora și Ionuț Ghenu sunt în pline pregătiri de nuntă, care va avea loc pe 5 octombrie 2024, prima sâmbătă liberă pentru ei.

Artista a oferit detalii despre evenimentul ce se apropie rapid, unde sunt așteptați aproximativ 300 de invitați. Lora a declarat pentru CIAO.RO că momentele artistice vor fi susținute de colegii săi de breaslă.

Planurile lor de a se căsători au fost amânate din cauza pandemiei, dar în această toamnă, după 9 ani de relație, vor face pasul cel mare. „Astăzi am fost să cumpăr materiale pentru rochie și totul devine real. Mi-e greu să cred, dar mă concentrez pe pregătiri,” a spus Lora.

Nicolae Botgros va performa la nunta Lorei cu Ionuț

Lora va purta două rochii de mireasă realizate de prietena ei, Alexandra Calafeteanu: una pentru ceremonie și alta pentru petrecere. Există posibilitatea să adauge și o a treia rochie de la un alt designer român. „Rochiile vor fi create cu Alexandra Calafeteanu. La Starea Civilă vom avea un eveniment intim, într-o altă zi,” a adăugat ea.

Cei doi au ales două perechi de nași, nefiind parte din showbiz, iar invitațiile au fost deja trimise. La capitolul muzică live, se anunță un lineup pe cinste: „Suntem cu ei pe telefoane, pentru că fiind în două luni nunta e puțin complicat cu programul. Știu sigur că pe folclor o să vină Nicolae Botgros cu orchestra, apoi o să mai vină din colegii de breaslă cu care am vorbit.

O să vină Connect R să cânte și o să mai fie, dar trebuie să ni se confirme, să vedem exact cu orele, pentru că o să mai aibă evenimente în seara aia și atunci practic o să fie un du-te vino. Cred că Florin Ristei o să vină să facă un program artistic”, a mai spus Lora.

Verighete de lux și 300 de invitați

Mirele, Ionuț, dorește să poarte un costum Tom Ford, iar verighetele vor fi alese de la Tiffany în Londra. Lora a spus: „O să mergem în Anglia, probabil pentru asta. Ne vom duce în Londra, avem și niște prieteni acolo. Costumul lui Ionuț cred că îl vom lua din Florența.

Oricum mergem în străinătate pentru verighete, fie de la Londra, fie de la Florența le vom lua. Îmi doresc să fie simple, frumoase și să aibă un mesaj frumos gravat în interior. Încep se conștientizez că se întâmplă și ne dorim de foarte mulți ani.

Noi ne-am fi căsătorit în primul an de relație, dacă ar fi fost după noi, dar am avut un program infernal. Nu îmi vine să cred că se întâmplă în două luni. La nuntă vom avea în jur de 300 de invitați”.

Mai multe