Ce caută Elena Ionescu la Paris, în rochie de mireasă, la Turnul Eiffel?

8 februarie 2022 18:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a pus de o vacanță la Paris în preajma Zilei Îndrăgostiților. Focoasa solistă și-a luat prin surprindere fanii după ce a postat un filmuleț în rochie de mireasă, dansând fericită, nevoie mare, sub Turnul Eiffel. Click! a aflat ce face Elena Ionescu la Paris, în luna iubirii.

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a plecat în aceste zile într-o vacanță de vis la Paris, Orașul Îndrăgostiților. Toată lumea a crezut că solista a plecat într-o vacanță romantică, după ce Elena a postat un filmuleț pe Tik Tok, într-o rochie albă, strălucitoare, care aducea a rochie de mireasă.

Toată lumea a crezut ca solista și-a găsit alesul. Elena Ionescu a lămurit misterul pentru Click.ro. “Sunt la Paris în vacanță cu niște prietene. Fac un nou videoclip. E foarte frumos aici, e cald, vreme de primăvară. Rochia nu este una de mireasă, dar ar putea fi încadrată la orice categorie. Am făcut și o ședință foto pentru rochii”, a declarat Elena Ionescu, pentru Click!.

„Dacă nu ne-a reușit din căsnicie, măcar după”

Elena Ionescu (33 de ani), prima câștigătoarea a show-ului “Survivor România” (2020), s-a despărțit de fostul soț, antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, în toamna lui 2019. Cei doi au împreună un băiețel, Răzvan Andrei (3 ani), care a rămas în custodia Elenei. Cu banii de la “Survivor România”, fosta solistă de la trupa Mandinga și-a cumpărat un apartament de patru camere, situat în zona Tineretului. Acum solista ar vrea să-și refacă viața.

De la Moș Crăciun mi-am dorit să-mi aducă un moș mai tânăr, să-mi acopere și această necesitate, pentru că ar fi singura pe care o mai am. Mi-ar plăcea tare mult să am o familie închegată și frumoasă, atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu.

Dacă nu ne-a reușit din căsnicie, măcar după. Chiar mi-aș dori să-mi refac viața. În rest, nu-mi mai doresc nimic. De când am trăit în junglă, am trecut de partea în care îmi doresc ceva material, prețuiesc alte lucruri decât cele materiale”, a declarat solista, pentru Fanatik.ro.

Elena Ionescu (33 de ani) a divorțat de tatăl băiețelului ei, antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, în 2019, la doar un an de căsătorie. Divorțul a fost unul cu scandal, iar fosta solistă de la trupa Mandinga a trebuit să o ia de una o singură de la capăt, pentru a supraviețui alături de fiul ei, Răzvan (3 ani).

Urmăriți știrile Click! și pe Google News !

Mai multe