EXCLUSIV! Laurette, în șoc după accident! «Puteau să-mi rămână creierii întinși pe parbriz! M-a proiectat în gardul de beton!»

23 martie 2022 9:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurette Attindehou a văzut, pur și simplu, moartea cu ochii în accidentul de marți după-amiază, 22 martie! Vedeta este încă în stare de șoc și a povestit, pentru Click!, cum a reușit să scape cu viață ca prin minune, după ce a fost proiectată într-un gard de beton! Mașina vedetei e daună totală!

Laurette Attindehou a fost, marți, 22 martie, victima celui mai grav accident din viața ei! Laurette se deplasa, marți după-amiză, pe șoseaua Tunari, înspre o benzinărie din zona Pipera, când a fost lovită în plin, pe partea dreaptă, de un șofer imprudent, care a intrat direct în ea.

În urma impactului devastator, mașina vedetei a fost proiectată într-o altă mașină, aflată în parcare, după care a ricoșat într-un gard de beton din zonă. Laurette povestește că a văzut moartea cu ochii în acele momente. După impact, motorul mașinii scoatea fum, iar vedeta s-a dat jos speriată, crezând că automobilul va lua foc!

M-am speriat îngrozitor! Dacă nu aveam mașina asta puternică, la cât de tare a fost impactul, căci m-a aruncat direct într-un gard din beton, cred că îmi rămâneau creierii întinși pe parbriz!

Eram bară la bară, pe șoseaua Tunari. Mă dusesem să fac plinul la o benzinărie în Pipera, când am auzit o bubuitură puternică. N-am avut timp să văd nimic, m-a aruncat într-o altă mașină parcată în zonă și din ea m-a aruncat într-un gard de beton. Așa de tare a fost impactul!

Șoferul acela nu a acordat prioritate, a vrut să întoarcă, nu știu ce a vrut să facă și m-a lovit în plin! Cred că avea viteză mare!”, a declarat Laurette, pentru Click!

"Mașina e daună totală"

În urma impactului violent, Laurette s-a ales cu mașina făcută praf și cu răni superficiale la umărul stâng și vănătăi pe picioare.

Eu am ieșit din mașină speriată! Din motor ieșea fum și mi-a fost frică să nu ia foc, să fac[ explozie. A venit Ambulanța și mi-a acordat primul ajutor. Am urmărul stâng lovit, mi-au dat să iau antiinflamatorii. Mașina e daună totală, dar am asigurare. Șoferului, care m-a lovit, i s-a ridicat permisul.

Lumea se adunase în jur ca la urs. Strigau la mine și mă făceau în toate felurile. Eu nu am făcut nimic, s-a constatat, de altfel, că nu am fost vinovată! N-am văzut așa lume rea!

Doamne ajută că nu era copilul cu mine în mașină, că nu știu ce s-ar fi întâmplat!”, ne-a mai declarat, șocată, Laurette.

Laurette Attindehou a fost implicată, marți, 22 martie, într-un accident rutier grav, în zona Tunari, în urma căruia nu mai puțin de patru mașini au fost avariate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe