EXCLUSIV! Mara Bănică și-a adus fetița acasă! Primele imagini cu micuța Donca Maria!

5 februarie 2022 18:50   Vedete românești

Mara Bănică e în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară. Mara s-a externat, vineri, 4 februarie, împreună cu micuța ei, Donca Maria, din maternitate. Mara a făcut primele declarații de când a ajuns acasă, pentru Click.ro.

Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară marți, 1 februarie, și a adus pe lume o fetiță superbă, de 3 kilograme. Nașterea a decurs fără probleme, așa că Mara a fost externată vineri, 4 februarie, împreună cu fetița ei.

Soțul ei a fost cel care a venit să le ia de la Maternitate. Acum, Mara se află acasă împreună cu micuța Donca Maria. Jurnalista a făcut primele declarații, pentru Click!, la venirea acasă și i-a făcut și un filmuleț micuței, care este foarte cuminte.

„Încerc să-mi revin după anestezie!”

Mara are, însă, ceva probleme cu somnul. Nu a dormit toată noaptea de focul micuței, pe care a păzit-o non-stop împreună cu soțul ei.

E cumințică! Aseară a fost prima zi de adaptare. Nu am dormit deloc toată noaptea de grijă. Încerc să-mi revin după anestezie. Ieri, am ieșit din spital cu ea, iar după-amiază am fost să o declarăm. O cheamă Donca Maria. Am fost cu soțul meu s-o declar.

Mi-am dorit mult să am o fetiță cu numele Donca, încă de la primul copil. Eu și pe Dima îl strigam Donca când era în burtică! Nu am știut că e băiețel că nu stătea să vedem sexul. Am crezut până la șapte luni că e fetiță și că o va chema Donca” , a povestit Mara, în exclusivitate, pentru click.ro.

Mara își revine cu greu după anestezie, însă are mare sprijin în soțul ei, care o ajută cu bebelușa.

Acum e periculos cu bebelușii pe pandemie. Nu știi pe cine bagi în casă. Mi-e frică. Eu am fost și în timpul sarcinii foarte speriată să nu iau Covid. Acum o să stau eu cu soțul meu cu ea. Nu vrem să lăsăm pe nimeni să se apropie de ea”, a declarat Mara Bănică, pentru click.ro.

Mara Bănică a adus pe lume marți, 1 februarie, o fetiță sănătoasă tun, care a cântărit nu mai puțin de 3 kilograme și a primit nota 10 la naștere. Jurnalista mai are un băițelel Dima, în vârstă de 11 ani.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe