Anamaria Prodan îi dă decisiva lui Reghe! "Are proces penal pentru acuzațiile de adulter!"

20 februarie 2022 12:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (49 de ani) îi deschide proces penal lui Laurențiu Reghecampf pentru  pentru acuzațiile de adulter! Fostul antrenor al Universității Craiova a ieșit public și a acuzat-o pe Anamaria Prodan de infidelitate, în podcastul lui Cătălin Măruță! Laurențiu Reghecampf a insinuat că Dan Alexa ar fi fost motivul divorțului de impresară! Impresara  aduce dovezi, în care arată că Reghecampf a mințit în ce privește gențile și ceasurile de firmă, pe care i le-ar fi cumpărat din banii lui!

E război în toată regula după ce Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac în podcastul lui Cătălin Măruță, care se va difuza în întregime, duminică 20 februarie, de la ora 19. 00. Antrenorul Universității Craiova a insinuat în discuțiile sale cu Cătălin Măruță că Anamaria Prodan i-ar fi fost infidelă pe timpul mariajului lor. Dan Alexa ar fi fost motivul divorțului, și nu Corina Caciuc!

Laurențiu Regehcampf a declarat, în podcastul lui Cătălin Măruță, că ar fi trebuit să divorțeze după scandalul de notorietate, în care Anamaria Prodan i-a aplicat un pumn, în plină figură lui Dan Alexa!

Anamaria Prodan a recționat furibund la acuzațiile lui Reghecampf, care se alege cu un proces penal pentru acuzațiile de adulter la adresa impresarei. 

"Reghecampf și-a jignit soția și își permite să insinueze lucruri de adulter pentru care Anamaria  Prodan  a luat legătura cu avcații  săi și va deschide proces penal!  Reghecampf a aruncat vorbe și a făcut comentarii nepermise la adresa Aneimaria fără nici un fel de suport probațional.

Laurențiu Reghecampf nu face dacât să ascundă gunoiul sub preș și să-și mascheze propriile escapade romantice, acuzând-o pe impresară de infidelitate!" au declarat surse din preajma impreserei, pentru Click!

 „muncește o viață să-mi achite daune!”

 Anamaria Prodan i-a dat o replică pe măsură lui Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru Click!

Nu cred că își permite Reghe, limbă de aur, să insinueze ceva că muncește o viață ca să-mi achite daune! Și nu mai are după ce bea apă, înteleg. Trebuie să stea cumințel și să posteze tortulețe mici-mici, cât el de mici, să vorbească doar ce trebuie pe la tv, căci altfel apare vânăt pe la antrenamente de la corecțiile amantei!

Căci așa aud prin oraș, că-și ia la ficat, la greu, dacă vorbește ce vrea el! Când ai pe tine roiul de muște, care știți la ce trag, încerci disperat că le dai de pe tine. Dar, și dacă dispar pentru o secundă, rămâne mirosul, căci muștele trag la ..… omul mincinos!

Încercările disperate ale unui omuleț fără coloană vertebrală ( un mic modellino), care cerșește mila tuturor și se umilește și în fața amantei, care-l batjocorește și în fața țării.

E o rușine națională! Noi ne distrăm teribil. Sărăcuțul, dați seama cum se impune el în fața jucătorilor și a oamenilor în general?! Umblă cu scăunelul și fluierul după el să se simtă la înălțime și să facă liniște când vrea să vorbească?”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Reghe, prins cu minciuna? Prodanca a scos facturile pe ceasurile de firmă!

Anamaria Prodan a demontat public și acuzațiile lui Reghecampf din podcastul luI Cătălin Măruță privind gențile și ceasurile de firmă, pe care acesta i le-ar fi cumpărat impresarei în timpul mariajului lor.

Impresara a postat pe contul ei de Instagram chiar facturile de la ceasurile scumpe, de firmă, demostrând că fostul soț nu are acte cu care să-și dovedească afirmațiile.

"E regele minciunilor! Minte și se laudă cu cadourile pentru Anamaria Prodan cumpărate de fapt pe banii ei! Genți a luat ? Da! Din casă să le dai cadou ca să te bage în seamă fetele de oraș! Cine fură plătește legal înzecit", a  mai spus impresara. 

Anamaria Prodan și Dan Alexa, acuzați de Ionel Ganea că ar avea o relație!

Anamaria Prodan și Dan Alexa au format unul dintre „cuplurile” de succes în fotbalul românesc! Anamaria Prodan și Dan Alexa au colaborat îndeaproape, din postura de impresar-antrenor, până în momentul în care s-au certat, din cauza unor jucători aduși la echipa Astra Giurgiu, care nu au dat randamentul corespunzător.

S-a insinuat atunci că cei doi ar avea o realție după episodul de pomină din fața stadionului, când Anamaria Prodan i-a aplicat un pumn în plină figură lui Dan Alexa. La acel moment, Ionel Ganea a fost cel care a ieșit public și a declarat că Anamaria Prodan și Dan Alexa ar avea o relație, supărat că Anamaria Prodan l-a numit antrenor pe Dan Alexa la Chiajna, în locul lui.

Ionel Ganea a venit și și-a cerut scuze, spunând că nu ar fi vrut să insinueze niciodată așa ceva!”, a dezvăluit  Dan Capatos, care stătea la masă cu impresara.

După episodul de pomină din fața stadionului cu Dan Alexa, Anamaria Prodan a declarat că a rămas în relații amicale cu Dan Alexa. Impresara și-a cerut public scuze pentru ieșirea necontrolată pe care a avut-o la acel moment față de Dan Alexa.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Mai multe