EXCLUSIV! În ce stare e Mihai Trăstariu, după ce un taximetrist l-a lovit în plin! Prima reacție!

23 februarie 2022 14:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a dat de belea! Miercuri dimineață, pentru artist au fost trei ceasuri rele! A venit la București pentru a participa la mai multe emisiuni de televiziune și a făcut primul său accident cu mașina, în 15 ani. La semafor, un taximetrist a intrat în plin în el. Pagubele materiale sunt semnificative.

Mihai Trăistariu se îndrepta, miercuri dis-de dimineață, cu bolidul său spre un matinal la postul Etno TV. Aristul a demarat în trombă la semafor și a fost lovit în plin de un taximetrist. În urma impactului, s-a ales cu portiera făcută zob.

Am făcut o porcărie de accident! Azi dimineață la 8, mă duceam la un matinal aici în București. Eram la semafor, s-a făcut verde ,am făcut snga și pac a intrat un taxi în mine! Ce să-i mai fac? M-am necăjit mult pentru că, ieri, tocmai vorbeam cu un amic că plătesc Casco degeaba de 15 ani și zic mai bine nu-l mai plătesc”, a declarat cântărețul în exclusivitate, pentru Click!, imediat după accident.

„Universul m-a pedepsit ! Nu știu cine e vinovat!”

Trăistariu va achita acum daunele cu asigurarea CASCO pe care o plătește de 15 ani. În urma accidentului, însă, asigurarea va crește.

Ieri a fost ziua aia, 22.02.2022, și vreau sa spun că Universul m-a pedepsit. Mi-a dat accident după 15 ani! Mare accident nu e, dar mi-a zdrobit portiera și trebuie s-o duc la reparat. O să stau pieton. O vreme până o repar, iar mă chinuiesc cu taxiurile. O să folosesc Casco.

Taximetristului i-am dat RCA-ul meu, nu-i o problemă. El era necajit, plângea că tânăr că nu are bani și acum două- trei săptămâni stă pe tușă. Și el a greșit, și eu, nu știu care-i vinovat, nu caut acum un vinovat. Asta e situația!”, ne-a mai spus cântărețul, din Constanța.

„Sora mea crede că fata ei a fost omorâtă!”

Mihai Trăistariu trece printr-o etapă agitată și pe plan personal. Artistul a dezvăluit, după doi ani de tăcere impusă de către sora sa din Germania, că nepoata lui a dispărut fără urmă! E de negăsit, iar familia trăiește o dramă și trage slabe speranțe ca tânăra de 30 de ani, fugită în America, să mie fie găsită în viață.

Sor-mea are o jenă, nu m- a lăsat deloc să vorbesc despre asta! Frate, dar ți-a dispărut copilul, poate e prizonier pe undeva! Poate că nu mai e în viață. Ce să mai zic? Sora mea crede că fata ei a fost omorată!

Ea, după un an, s-a dus în America la familia fostului soț și atunci a aflat că e divorțată! Daca nu cumva sunt minciuni de la fostul soț! Nu se știe! E un om dispărut de acasa de doi ani de zile, vă dați seama?”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Nepoata lui Mihai Trăistariu a stat în Germania, pentru a-și termina studiile, apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde s-a și căsătorit. Tânăra a avut probleme cu soţul şi atunci a divorţat. Din acel moment, nimeni nu a mai știut nimic despre fată. Sora lui Mihai Trăistariu a fost chiar în America, să-și caute fiica dispărută, însă încercările de a o găsi au fost sortite eșecului.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Mai multe