Feli s-a întors în școala unde a învățat. După 27 de ani, s-a revăzut cu cel care i-a fost învățător: „El e figura mea paternă”

26 aprilie 2024 14:24   Vedete românești

Feli Donose (37 de ani), una dintre cele mai cunoscute, apreciate și îndrăgite artiste din România, a vrut să trăiască din nou experianța din anii copilăriei și s-a întors în școala unde a învățat în clasele I – IV. Mai mult decât atât, cântăreața s-a revăzut cu omul care i-a fost învățător.

Feli, cunoscută pentru discreția sa în viața personală, împărtășește uneori cu fanii ei de pe rețelele de socializare momente din viața ei. Recent, cântăreața s-a întors în școala unde a învățat în clasele I - IV și s-a revăzut cu cel care i-a fost învățător.

„Domnul meu învățător habar nu are ( și de emoții nici nu i-am spus ) că el e figura mea paternă caldă și plină de iubire. Ceva ce acasă, mică fiind, aș fi vrut să simt mai puternic de la tatăl meu. Un tată care m-a iubit mult… dar mut. Viața asta chiar îi o surpriză! M-am revăzut cu domnul Meteș, după 27 de ani. Tot așa cald, tot așa bun. De aia l-am iubit noi toți copiii!”, este mesajul care însoțește videoclipul publicat de artistă pe pagina sa personală de TikTok.

Feli s-a revăzut cu cel care i-a fost învățător

De asemenea, cei doi s-au uitat împreună la fotografii de când artista era în clasele I – IV și s-au plimbat prin institutul de învățământ. În filmuleț, dascălul a recunoscut că Feli avea „aere de vedetă” de mică și își amintește că avea acest dar de a se face plăcută: „De atunci aveai aere de vedetă, draga mea, trebuie să recunosc!", i-a spus învățătorul cântăreței.

Feli Donose, în vârstă de 37 de ani, a făcut o pauză în cariera sa muzicală anul trecut, dedicându-se pe deplin fiicei sale. Însă, a revenit anul acesta, la sfatul producătorilor ei, dar și al lui Smiley, care îi e prieten și mentor în carieră. Artista a lansat o piesă nouă, „Ne iubim”, care a strâns la trei săptămâni de la lansare peste 400.000 de vizualizări pe platforma YouTube.

Mai multe