Fiica lui Ilie Năstase s-a îndrăgostit. Alessia s-a afișat cu noul iubit pe rețelele de socializare: „Nu am înțeles niciodată de ce fetele...”

29 septembrie 2024 8:07   Vedete românești

Fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase, Alessia, în vârstă de 21 de ani, a decis că a venit momentul să arate lumii că este îndrăgostită! Tânăra s-a afișat cu iubitul ei pe rețelele de socializare, însă, deși ar fi trebuit să fie o veste fericită, se pare că unii internauți nu au fost așa de încântați.

Amalia Năstase, fiica lui Ilie și Amalia Năstase, în vârstă de 21 de ani, s-a afișat cu iubitul său pe rețelele de socializare, acolo unde este destul de activă și are o comunitate impresionantă de admiratori. Cu toate că până acum și-a încântat urmăritorii cu poze cu ea, se pare că tânăra s-a decis să arate lumii că este îndrăgostită până peste cap.

Fără context”, a scris Alessia Năstase, în descrierea imaginii publicate pe pagina sa personală de Instagram. Mama ei, Amalia Năstase, s-a numărat printre cei care au văzut fotografia și nu s-a putut abține să nu îi lase un comentariu: „Mă cunoaște lumea pe acolo…”, a scris Amalia Năstase. Răspunsul Alessiei fiind un simplu „Oops”.

„Nu este pentru toată lumea, cerem scuze”

Deși au existat mulți internauți care au ținut să o felicite, anumite persoane nu au fost așa de încântate. De exemplu, un utilizator Instagram a pus în secțiunea de comentarii un emoji care vomită, iar ulterior Alessia Năstase i-a transmis câteva cuvinte: „Nu este pentru toată lumea, cerem scuze”.

Apoi internautul i-a dat replică: „Mă așteptam la un răspuns obraznic pentru reacția mea nedorită, dar chiar m-ai surprins. Nu am înțeles niciodată de ce fetele postează astfel de imagini, cu limba ieșită. Dar poate este o chestie reprezentativă generației și trebuie să mă adaptez la asta. O zi bună”.

Un alt utilizator i-a sugerat ironic să „își ia o cameră”, la care Alessia a răspuns simplu, cu „True (adevărat n.r)”. În schimb, au existat și persoane care i-au luat apărarea fiicei lui Ilie Năstase: „Au voie să-și trăiască viața! Sunt tineri!”, sprijinind astfel decizia ei de a-și exprima libertatea și de a se bucura de relația sa publică.

Mai multe