#Exclusiv Click!

Fiica „Prințului” Adrian Cristea a plecat de acasă, la doar 16 ani! De ce a dat Rania Bucureștiul pe Londra? „Să vedem dacă se acomodează acolo”

31 iulie 2024 9:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rania, frumoasa fiică a lui Adrian Cristea și a Denisei Nechifor, e gata să-și ia „zborul” din cuibul părintesc. Tânăra, în vârstă de 16 ani, a plecat la Londra vara aceasta, unde și-a propus să studieze arhitectura, mai exact designul de interior. Ce spune Denisa Nechifor despre plecarea fiicei ei de acasă?! 

Rania, fiica Denisei Nechifor și a lui Adrian Cristea, s-a transformat într-o adolescentă de o frumusețe rară. 

Denisa Nechifor (40 de ani) a crescut-o singură pe Rania, ea despărțindu-se de fostul dinamovist chiar din perioada în care era însărcinată. Rania, însă, a fost foarte mereu apropiată de tatăl său, care a vizitat-o de câte ori a putut. 

Denisa Nechifor: „Vedem dacă Rania se acomodează la Londra”

Rania este acum o adolescentă eminentă la învățătură și foarte matură pentru cei 16 ani ai săi. 

Fiica „Prințului” a luat, însă, de curând decizia de a studia în străinătate arhitectura, mai precis designul de interior. Rania a plecat deja la școala de vară de la Universitatea UCL din Londra, unde și-a propus să studieze în viitorul apropiat.   

Mama ei, Denisa Nechifor, are mari emoții și speră ca fiica ei să se acomodeze repede în Marea Britanie. 

„Rania deja a plecat! Am vizitat câteva zile Londra împreună, vreo 4-5 zile așa, și ea a rămas la școala din cadrul Universității UCL. Este vorba de școala de vară pe profil arhitectură și design de interior. 

Asta vrea ea să urmeze în viitor. Acum să vedem dacă i se și potrivește, dacă se acomodează acolo, ca să poată să ia o decizie. 

Este un experiment și mă bucur foarte mult pentru ea. Stă în campus, are viață de student”, a declarat Denisa Nechifor, în exclusivitate pentru Click! 

De ce nu i-a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară lui Adrian Cristea? 

Fotbalistul Adrian Cristea (40 de ani) și Denisa Nechifor (40 de ani) au format un cuplu timp de nouă ani, din relația lor rezultând Rania, acum în vârstă de 16 ani.

Cei doi s-au despărțit încă de pe vremea când Denisa era însărcinată cu copilul lor, și au decis, ulterior, să rămână în relații bune de dragul fetiței lor.

Denisa Nechifor a dezvăluit, pentru Click!, că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fotbalistului pentru creșterea fiicei lor. 

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. 

Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, ne-a declarat Denisa Nechifor.

Mai multe