#Exclusiv Click!

Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost externată! Fostul soț n-a ajutat-o cu bani de intervenție: „Pensia alimentară și niciun leu în plus”

29 august 2023 8:40   Vedete românești

Fiica Roxanei Ciuhulescu (44 de ani) și a milionarului, Mihai Ivănescu, Ana (14 ani), a fost externată din spital, la o săptămână, după operația de scolioză pe care a avut-o. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că puștoaica se simte acum destul de bine.

„Da, aseară ne-au externat din spital iar Ana este din ce în ce mai bine. Acum are dureri foarte mici care le putem asociat cu o febra musculară. Încă e slăbită, dar a dormit aseară ca un prunc, nu a avut probleme cu somnul. Aseară i-am făcut și baie, am spălat-o pe cap. De azi începe și kinetoterapia. Exerciții fizice care vor fi sub îndrumarea unui specialist. Ana a recuperat centimetri în înălțime pierduți prin curbura coloanei”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Nu și-a vizitat fiica

Roxana Ciuhulescu ne-a mai spus că Mihai Ivanescu, afaceristul – milionar, cu care a fost căsătorită timp de zece ani și de care a divorțat în urmă cu șase ani nu și-a vizitat fiica pe patul de spital.

„În urma operației, Ana a crescut cu 7 centimetri. Tatăl ei a sunat-o și întrebat-o cum este, cum se simte și cam atât. Sprijin financiar la această operație nu a avut din partea lui. Doar pensie alimentară îi da, în rest niciun leu în plus. Pensie alimentară care nu este nici mare, nici mică.

Silviu, soțul meu, și-a dorit foarte mult o fetiță, așa că Ana a fost o binecuvântare pentru el. Prin urmare, Ana este norocoasa. La spital, la ea, cât a fost internată, a fost vizitată de frații ei: Cezar (5 ani) și Tudor (26 ani), fratele cel mare, care este băiatul lui Silviu din căsătoria anterioara. De asemenea, la spital a mai fost și bunica, mama mea, dar și cele patru bune prietene ale ei”, a conchis pentru Click!, Roxana Ciuhulescu.

Click! spune

Roxana Ciuhulescu este femeia cu cele mai lungi picioare din România. Vedeta are o înălțime de 1,90 dintre care 1,20 măsoară doar picioarele. Aceasta s-a făcut remarcată după ce a făcut parte din mai multe producții TV de succes.

Mai multe