Fiul Catangăi își strigă fericirea printre lacrimi! Alex Pădureanu a devenit tătic de fetiță! „Te-am făcut bunică, mama mea!” Primele poze cu bebelușa Cornelia!

22 septembrie 2024 10:42   Vedete românești

Fericire mare în familia regretatei Cornelia Catanga! Fiul solistei, Alexandru Pădureanu, a devenit tăticul unei fetițe superbe, pe 20 septembrie. Ce nume a primit micuța?! 

Aurel Pădureanu este bunic! Alina, nora lui, a adus pe lume, pe 20 septembrie, o fetiță sănătoasă tun, care a primit nota 10 la naștere. 

Alexandru Pădureanu a dat vestea că este tătic, printre lacrimi. Alex suferă și acum după regretata sa mamă, Cornelia Catanga, care a decedat în urmă cu trei ani, în pandemie. 

Alex Pădureanu a devenit tăticul unei fetițe superbe! „Inima mea și viața mea: Anastasia Cornelia!”

Tocmai de aceea, Alex și Alina Pădureanu au decis să-și numească fetița Cornelia Anastasia, în amintirea regretatei soliste de muzică de petrecere.  

„Vreau să împărtășesc cu voi o mare bucurie și o fericire imensă! A venit pe lume iubirea mea! Inima mea și tot ce înseamnă viața mea: Anastasia Cornelia Pădureanu!

În sfârșit, te-am făcut bunică, mama mea! Știu că te bucuri de acolo de Sus! Alina Pădureanu, te iubesc! Viețile mele! Auuuu plâng, nu mai știu sa scriu.......! N-am cuvinte! Iubirea mea!”, a anunțat Alexandru Pădureanu, pe pagina lui de socializare. 

Tot acolo, Alexandru Pădureanu a postat și primele fotografii cu bebelușa Cornelia Anastasia, care este acum mândria  întregii familii. 

De altfel, Aurel Pădureanu a și declarat, recent, că micuța care a venit pe lume zilele trecute ar fi reîncarnarea spiritului regretatei Cornelia Catanga. 

Aurel Pădureanu: „Vreau să fac un spectacol în memoria Corneliei”

Aurel Pădureanu mai are acum o dorință arzătoare. Artistul intenționează să organizeze un spectacol mare în memoria Corneliei Catanga.

„Eu atât mai vreau: să fac un spectacol grandios în memoria ei! Însă, e foarte greu! Trebuie bani mulți!

Mai trist este că acei care ne erau prieteni atunci când ea trăia, acum nici nu mă mai bagă în seamă!”, a spus artistul, pentru Click!

Cornelia Catanga (63 de ani) s-a stins din viață pe 26 martie 2021, la Spitalul Universitar din București, în urma unui stop cardio-respirator. Artista a fost înmormântată atunci după protocol Covid.












Mai multe