Unicul fiu al Corneliei Catanga nu se mută definitiv în America, deși fiica lui se va naște la New York. Aurel Pădureanu: „Alex nu vrea să ne lase singuri, nici pe mine, nici pe mămica lui!”

#Exclusiv Click!

Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, se pregătește să devină bunic. Deși nepoata va avea cetățenie americană, precum mama ei, iată însă că Alex Pădureanu, pianist de succes, nu tânjește la o carieră artistică peste Ocean. Aurel Pădureanu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre relația de suflet cu băiatul lui, dar și despre dorul mistuitor de Cornelia.

„Nepoata mea va avea cetățenie americană”

Aurel Pădureanu este nerăbdător să devină bunic, nora sa urmând să aducă pe lume o fetiță, în luna septembrie. Micuța se va naște la New York, de unde este și Alina, mama ei, așa că, din start, va avea cetățenie americană:

„Nepoata mea, care va purta numele Corneliei, va avea cetățenie americană, prentru că se naște acolo. Acolo e bine cu sistemul medical, nu ca aici. Și Alex, fiul meu, va pleca la New York, încă mai are pe aici spectacole, mai strânge bani. Se va duce un pic, acolo, dar speră să revină în România, cu iubita și cu fiica lor, pentru că aici are cariera muzicală. În plus, nu vrea să ne lase singuri, nici pe mine, nici pe mămica lui, Cornelia. De trei ani, aproape în fiecare zi, mergem la soția mea, la mormânt, ca să ne mai alinăm dorul. Sufletește, ce să zic, mi-am mai revenit un pic, caut în permanență să mă gândesc că nu o mai pot aduce înapoi. Mă duc la cimitir, mai plâng un pic...!”, spune Aurel Pădureanu, exclusiv pentru Click!

Aurel Pădureanu: „Toate-s scumpe, viața este grea!”

Aurel Pădureanu, celebrul solist de romanțe, e speriat de viața grea din România, de explozia prețurilor la mâncare:

„Toate-s scumpe, viața este foarte grea, dar, mergem înainte, ce să facem, cu ajutorul rugăciunilor va fi bine! Dacă ești sănătos, mai faci și bani și treci mai ușor peste toate greutățile vieții”, ne spune el, cu optimism.

„Nu știu dacă se va mai naște o alta, precum soția mea, Cornelia!”

Aurel Pădureanu a fost unul dintre cei mai buni interpreți de romanțe din anii comunismului, dar și acum este solicitat la concerte, pentru recitaluri:

„Am avut mare succes împreună cu soția mea, Cornelia Catanga rămâne una dintre cele mai bune artiste din România. Avea un farmec aparte, iar când apărea pe scenă, unde făcea un adevărat spectacol, electriza pe loc publicul. Nu știu dacă se va mai naște vreodată o alta, precum soția mea, și frumoasă, și talentată, cu o voce unică!”, mai spune Aurel Pădureanu, exclusiv pentru Click!

„Regina muzicii de petrecere” Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, în timpul pandemiei de Covid-19, fiind înmormântată la Cimitirul Ghencea Civil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, le-au fost alături Andei Adam și lui Joseph, la nunta lor de sâmbătă trecută
iulia vantur salman khan jpg
banner chef florin dumitrescu
banner oana roman png
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net