Fiul Corneliei Catanga, nemilos cu «prietenii» mamei: «Îi țin minte pe toți! Părinții mei le-au dat să mănânce»

Ultima actualizare:

    Cornelia Catanga este cea mai cunoscută interpretă de muzică lăutărească
Cornelia Catanga este cea mai cunoscută interpretă de muzică lăutărească

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, solista care a făcut infarct duminica trecută, este dezamăgit de „prietenii” familiei lui, care nu au dat nici un semn când au aflat ce necaz a dat peste ei. Alexandru Pădureanu și-a exprimat dezamăgirea pe conturile sociale, unde a comentat și despre așa-zisele „prietene” ale Corneliei Catanga.

La doar câteva zile de când mama lui, interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga (61 ani), a făcut infarct, pianistul Alexandru Pădureanu (24 ani) a publicat pe conturile sociale un mesaj dur în care își exprimă dezamăgirea la adresa mai multor apropiați ai vedetei.

Alexandru Pădureanu: „Toți au fost hoți și dușmănoși”

„Acum mi-am dat seama cu adevărat cine este lângă mine și lângă familia mea, cu sufletul, și cine nu este. Nu-i nimic! Îi țin minte pe toți! Părinții mei le-au dat tuturor să mănânce tort și i-au ajutat. Nu mai zic despre mama cu așa-zisele «prietene» ale ei... Toți au fost hoți și dușmănoși, dar nu-i nimic, e legea compensației! Toți vor plăti mai devreme sau mai târziu! Dumnezeu să aibă milă de toată lumea. Eu deschid mult mai bine ochii pe zi ce trece. Le mulțumesc celor care au dat telefoane și au venit (la spital – n.r.)”, a scria Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu.

Alexandru Pădureanu se pregătește de nunta cu Alina

Alexandru Pădureanu, singurul fiu al Corneliei Catanga, este însoțit peste tot de iubita lui, Alina, pe care a cerut-o de soție. „El mă face cea mai fericită persoană din lume şi mă înţelege. Dumnezeu mi-a trimis în viaţa mea când am avut nevoie de el cel mai mult. E un om atât de talentat, de cinstit şi de iubitor. Ştiu că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile când mi l-a trimis pe Alexandru”, spunea tânăra Alina, iubita lui Alexandru Pădureanu.

Cornelia Catanga a fost salvată cu un stent la inimă

Duminică, 14 iulie, Cornelia Catanga a făcut infarct în timp ce se afla la mall, iar a doua zi i s-a montat un stent. Va mai sta în spital până la sfârșitul săptămânii, după cum a anunțat soțul ei, Aurel Pădureanu. „Suntem distruși, ea e viața mea, ce mă fac dacă mă lasă? S-a întâmplat duminică, a leșinat pe stradă, era la plimbare cu fiul nostru, Alexandru. A chemat salvarea și a dus-o la spital”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Click!. Cornelia Catanga s-a născut pe 9 martie 1958, la Cătina (Buzău). Este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică lăutărească din România și în ultima perioadă a slăbit 27 de kilograme.

Citește și:

Cornelia Catanga, infarct de supărare? A rămas fără casă și fără concerte: «Au fost momente când am vrut să mă sinucid»

Exclusiv! Cum a reușit Catanga să ajungă la silueta din adolescență și care e povestea acestui nume rar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
loredana chivu
image
actualitate.net
image
actualitate.net