Aurel Pădureanu, declarații sfâșietoare la mormântul Ronei Hartner: „Ar fi trebuit să fie mult mai mediatizată”

Aurelian Pădureanu a oferit declarații cutremurătoare în urma tragicului deces al Ronei Hartner, exprimându-și profundul regret pentru pierderea acestei prietene cu care a împărțit scena, la înmormântarea marii actrițe. 

Aurel Pădureanu o plânge pe Rona Hatner / foto: colaj click
Aurel Pădureanu o plânge pe Rona Hatner / foto: colaj click

„Un izvor nesecat de energie, un talent nemăsurat. Rona era pur și simplu aducătoare de liniște sufletească, o artistă desăvârșită. Pot să spun că Rona a fost de o sensibilitate aparte, de o profunzime fenomenală, o femeie care ar fi trebuit să fie mai mult în lumina reflectoarelor, din punctul meu de vedere. Îmi pare atât de rău, Dumnezeu să-i odihnească sufletul, a fost o femeie și artistă extraordinară", a declarat Aurelian Pădureanu pentru Antena Stars, acum puțin timp.

Rona Hatner, înmormantată la Bellu

Înmormântarea Ronei Hartner a avut loc astăzi, 1 Decembrie 2023, de Ziua Națională a României, la Cimitirul Bellu, după ce Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023 în Franța.

Din zori, prietenii, cunoștințele și cei apropiați Ronei Hartner, inclusiv fiica, mama, fratele și sora ei, precum și fostul ei soț, Rocco Sedano, s-au adunat la capela unde odihnea trupul actriței, aprinzând lumânări în memoria sa.

Alături de aceștia au fost și admiratori ai vedetei, unii dintre ei neavând o legătură personală cu ea, dar apreciind-o pentru talentul și caracterul său. În capelă, cei apropiați au adus coroane de flori pe care au înscris mesaje de adio.

Sora Ronei Hatner a fost cea care a anunțat decesul actriței

Anunțul tragic al decesului a fost făcut chiar de sora ei, Rinda Hartner.  „Steagul nostru in trei culori s-a întunecat azi dimineața și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah si toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău.

Vocea ta puternica și unica ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o sa le putem asculta in buclă.

Ai avut dreptate sa trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat in timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat.

Surioara mea mică cum îți plăcea să-ți spun, Ronel, o să-mi lipsești cum nici nu-ți puteai închipui.

O să-i lipsești fetiței tele foarte tare, o sa le lipsești la toți.

Stelele in cer sunt fericite ca te au pe tine printre ele acum. O stea în plus va lumina in seara asta,

Drum bun și luminat Ronel”, a transmis sora artistei pe Facebook, după decesul Ronei Hartner.

Sicriul cu trupul neînsulflețit al Ronei Hatner a fost adus înapoi în România la data de 29 noiembrie 2023 și va fi condus direct la Capela Cimitirului Bellu pentru ceremonia funerară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net