#Exclusiv Click!

Fiul Cristinei Rus conduce skijetul la 12 ani. Milionarul Dragoş Bîtleanu îi dă lecţii fiului, deşi pe litoral e arborat steagul roşu

9 august 2022 14:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce mamă grijulie este Cristina Rus! Aflată zilele acestea pe Litoral alături de frumoasa ei familie, fosta cântăreaţă s-a speriat foarte tare când soţul şi fiul cel mare s-au aventurat în larg la bordul unui skijet nărăvaş, mai ales că erau valuri mari, iar salvamarii arboraseră steagul roşu.

Foto: BLITZ

De când e soție și mamă, Cristina Rus (41 ani) a ieșit din atenția lumii mondene. Este o persoană discretă și nu îi place să se expună, mai ales atunci când vine vorba de viața ei privată așa că a fost un deliciu să o surprindem  la plajă, pe litoralul românesc.

Citește și: Ce bine arată Cristina Rus după 3 nașteri! Cum a fost surprinsă în oraș

Mult spus la plajă, pentru că fosta artistă nu şi-a lăsat nici un pic la vedere trupul, altădată de manechin. Fotoreporterii Click! au fotografiat-o îmbrăcată cu o rochiţă largă, închisă până-n gât. Se pare că vedeta a ales tot o plajă a milionarilor din Mamaia, Caelia, pentru a se putea distra în voie alături de soțul și băieții ei. Doar și ea este soție de milionar!

Vezi și: Asta înseamnă să fii soție de milionar! Ce gest a făcut Cristina Rus pentru o femeie sărmană cu un bebeluș

Fosta artistă stă îmbrăcată pe plajă

Ziua în care Cristina Rus și familia ei au fost surprinși pe Litoral de fotoreporterii Click! nu a fost una tocmai prielnică, a bătut vântul și acesta i-a dat bătăi de cap frumoasei vedete. Soțul ei, Dragoș Bîlteanu (45 ani) a ieșit în larg, la o plimbare cu skijetul, împreună cu fiul lor cel mare, dar pentru că s-a îndepărtat prea mult de mal, fosta artistă  din trupa Blondy a  devenit ușor neliniștită și a început să gesticuleze și să îi facă semn soțului să revină mai repede spre mal.

Iată și: Ce super cadou a mai primit Cristina Rus de la soţul milionar! Costă 80.000 de euro!

Aşa cum se poate vedea din imaginile noastre, tatăl nu doar că-şi plimbă fiul, dar îl şi iniţiază în conducerea unui skijet şi la un moment dat chiar Dragoş jr. este cel care conduce.

WOW: Cristina Rus, poziţii sexy în parcare. Pantalonii mulați i-au etalat formele

Se pare că celebra blondă are un soț ascultător de vreme ce acesta s-a supus “ordinelor” soției sale. Afaceristul Dragoș Bîlteanu s-a întors la mal, de data aceasta el a preluat skijetul, a lăsat copilul în grija mamei speriate și a plecat într-o altă cursă nebunească pe mare, fără să aibă alte responsabilități și să se relaxeze în voie.

Te-ar putea interesa și: Manuela Fedorca, Cristina Rus şi Andreea Bălan se machiază la volan. Cum le-am surprins

Sunt căsătoriți din 2009

Cristina Rus și milionarul Dragoș Bîlteanu s-au căsătorit în anul 2009. În anul 2004, soțul cunoscutei artiste avea o avere estimată la 90 de milioane de euro. Acesta a avut și câteva probleme cu legea și a ajuns la un moment dat în spatele gratiilor pentru fraudă economică, lucru nu tocmai plăcut pentru Cristina Rus care a fost nevoită să se ocupe o perioadă singură de familia lor. Soții au împreună trei copii, un băiat de 12 ani și două fete, una de 8 ani și mezina familie care s-a născut în anul 2020.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Mai multe