Fiul Ralucăi Bădulescu, reacție neașteptată după ce a aflat că mama sa face OnlyFans: „Nu mă apuc eu să dau explicații!”

16 august 2024 10:10   Vedete românești

În urmă cu doar câteva zile, Raluca Bădulescu își șoca publicul anunțând faptul că a decis să facă parte din rândul vedetelor din România care au decis să facă OnlyFans. Excentrică și nonconformistă, fashionista a explicat motivul din spatele alegerii sale. Cum a reacționat însă fiul ei, Alex

Raluca Bădulescu s-a făcut remarcată în rândul nenumăratelor sale apariții în diverse emisiuni, cea mai importantă fiind „Bravo, ai stil!”. După ce fosta jurată a slăbit un număr considerabil de kilograme, a decis să își expună corpul în cele mai sexy ipostaze. 

Raluca Bădulescu, despre decizia de a-și face cont OnlyFans

Cu toate că mulți i-au criticat actul de curaj de a poza într-o în cele mai sexy ipostaze, „Regina Regească” a oferit o replică în stilul său caracteristic tuturor celor care au pus-o la zid pentru decizia sa. Raluca Bădulescu a explicat, de asemenea, cum i-a venit ideea de a-și face cont pe OnlyFans. 

„Nu e vorba de curaj foarte mare, ci o altă metodă creativă de a te exprima. Depinde foarte mult de contentul pe care îl postezi, știi? Fiecare are o altă metodă de exprimare, la fel ca pe Instagram sau alte rețele de socializare.

Depinde de ce vrei să exprimi. Este o altă latură a personalității mele, sunt lucruri care sunt ca o continuare firească a ținutelor pe care le purtam, în general, a discursului meu. Nu sunt chestii ieșite din comun. Fiecare om este liber să posteze pe orice fel de platformă orice fel de content vrea. Toți content-creatorii au un anumit specific”, a dezvăluit Regina Regească, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Aceasta a mai declarat faptul că nu lucrează de una singură, ci pentru pozele sexy are o întreagă echipă: 

„Contentul meu este un amestec de fashion, glam, sexy, mă rog. Oamenii sunt liberi să gândească ce vor ei, imaginația este liberă, tocmai de asta e bine că trăim în această lume, pentru că e vorba doar de imagine. Imaginația fiecăruia poate să meargă oriunde.

Lucrez cu o echipă super-profesionistă. Sunt stiliști, make-up artiști, fotografi. La fel ca toate lucrurile pe care le-am făcut până acum, mie îmi plac profesioniștii din fiecare domeniu, faptul că totul trebuie dus la un nivel. Nu ai cum să te apuci de unul singur și să îți faci poză cu telefonul”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată anterior.

Cum a reacționat fiul acesteia 

Băiatul Ralucăi Bădescu este un tânăr în vârstă de 22 de ani care nu bagă în seamă răutățile spuse despre mama sa. Fashionista și-a descris fiul ca fiind o persoană „open-minded”. 

„Evident că fiul meu e la fel de open-minded ca mine. Fiul meu are 22 de ani. Sinceră să fiu, nu văd legătura în niciun fel de context din partea nimănui, pentru că are 22 de ani. Aici nu vorbim, știi că am mai văzut discuția asta pe Instagram și am mai primit astfel de întrebări cărora nu le-am răspuns, că nu mă apuc acum eu să dau explicații pe rețelele de socializare. Suntem adulți cu toții”, a conchis Raluca Bădulescu.

Mai multe