Fosta soție a lui Cătălin Bordea, noi declarații: „Oamenii au văzut doar...”. A fost aspru criticată de apropiații comediantului

30 august 2024 8:17   Vedete românești

Livia Eftimie, fosta soție a comediantului Cătălin Bordea, a făcut recent noi declarații pe rețelele de socializare, în care a dorit să clarifice anumite aspecte ale despărțirii lor. După ce a fost aspru criticată de apropiații comediantului, Livia a simțit nevoia să răspundă acuzațiilor și să ofere propria sa perspectivă asupra evenimentelor care au dus la sfârșitul căsniciei lor.

  „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat"

În urmă cu aproximativ un an, căsnicia dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie a ajuns la final. Deși multe detalii despre despărțirea lor au fost ținute departe de ochii publicului, recent, Livia a început să vorbească despre dificultățile prin care a trecut. După ce relația ei cu artistul Spike a devenit publică, ea a fost aspru criticată, în special de prietenii și apropiații lui Bordea.

De curând, Livia a postat pe Instagram un mesaj prin care a încercat să clarifice situația: „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat, dar nu și opțiunile pe care le-am avut”. Prin aceste cuvinte, ea sugerează că mulți au judecat-o fără a înțelege cu adevărat circumstanțele dificile în care s-a aflat și motivele care au dus la anumite alegeri.

În săptămânile anterioare, Livia a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare momentele grele prin care a trecut înainte și după divorț. Ea a vorbit despre sentimentele de singurătate și lipsa de sprijin pe care le-a simțit în acea perioadă. 

Reacțiile prietenilor lui Cătălin Bordea

Declarațiile Liviei au ajuns și la urechile lui Nelu Cortea, un prieten apropiat al lui Cătălin Bordea, care a fost foarte vocal în privința opiniilor sale despre această situație. Cortea, care are o relație strânsă cu Bordea, a reacționat public pe Facebook, acuzând-o pe Livia de minciună și de manipulare a adevărului.

„N-ai fost lăsată singură, Livia. Toți am încercat să te ajutăm. Dar tu aveai alte planuri...”, a scris Nelu Cortea, adăugând că Bordea a făcut tot posibilul să fie alături de ea și să o sprijine în toate momentele grele. El a detaliat multiple situații în care Cătălin ar fi încercat să îmbunătățească relația, inclusiv propunând terapia de cuplu și oferindu-se să renunțe la anumite proiecte pentru a fi mai prezent acasă.

Mesajul Liviei, „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat, dar nu și opțiunile pe care le-am avut”, subliniază frustrarea ei în fața criticilor. Ea a sugerat că mulți dintre cei care o critică nu au încercat să înțeleagă ce a simțit și ce a trăit în acea perioadă.

Mai multe