Cătălin Bordea, prima reacție după declarațiile fostei sale soții: „Am niște...”

În urma apariției inopinante a Livie Eftimie în spațiul public prin care a expus motivele care au condus la separarea de Cătălin Bordea, iar prietenii acestuia i-au sărit în apărare, a venit și rândul comediantului la replică.

Bordea oferă o primă reacție / foto: Arhiva Click!
Bordea oferă o primă reacție / foto: Arhiva Click!

Cătălin Bordea a oferit prima reacție în care a comentat reacția prietenilor săi. A evitat, totuși, să facă prea multe declarații pe marginea acestui subiect. 

Cătălin Bordea: „Nu prea urmăresc subiectul”

Comediantul a mărturisit în exclusivitate pentru Spynews.ro. faptul că nu a urmărit îndeaproape ceea ce a apărut în mediul online, însă consideră că prietenii săi, în trecut și ai Liviei Eftimie, au avut un motiv care i-a determinat să o pună la zid pe fosta soție a acestuia. 

„Nu prea urmăresc subiectul, pentru că am foarte multă treabă. Am niște prieteni foarte buni, care au fost prietenii noștri. Dacă au spus ceva înseamnă că au fost ”lezați” de ceva anume”, a declarat Cătălin Bordea, pentru sursa citată anterior.

Nelu Cortea: „Tu aveai alte planuri!”

Bunul prieten al lui Cătălin Bordea a fost primul care a venit cu o reacție în urma dezvăluirilor făcute de Livia Eftimie. Nelu Cortea a pus-o la zid pe brunetă și a acuzat-o că nu s-a implicat așa cum trebuia în căsnicia cu comediantul.

„N-ai fost lăsată singură, Livia. Toți am încercat să te ajutăm. Dar tu aveai alte planuri.

E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viața și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul. Are impresia că dacă partenerul e plecat în turneu sau la filmări și ea are de rezolvat câteva lucruri acasă, e singură, dar băiatul ăla care stă în fața miilor de oameni, ca să îți susțină stilul de viață balenciagan, nu e tot singur pe scenă? De ce nu zice de toți anii în care el a încercat să o ajute, a rugat-o să meargă la terapie împreună, și ea a renunțat după o singură ședință?

De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduletz în mașină, ca să meargă să o înveselească în timp ce ea era în mărăcini? De ce nu zice de momentul în care l-a făcut să se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt că nu a vrut să meargă la o emisiune la care trebuia să fie plecat 5 luni de acasă și n-a vrut să te lase singură? Sau că a vrut să plece cu ea în America (n.r. – la emisiunea America Express), dar tot ea a refuzat și a preferat să rămână singură (multzam pentru asta)”, a scris Nelu Cortea pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net