Bordea, surprins în timp ce se săruta cu noua iubită. Cine este partenera comediantului

Recent, Cătălin Bordea a fost surprins în ipostaze tandre alături de noua lui iubită. Mai exact, cei doi s-au sărutat pasional în plină stradă. Cine este noua cucerire a comediantului, după despărțirea dureroasă de Livia.

Cătălin Bordea are o nouă iubită / foto: colaj Instagram/Pixabay
Cătălin Bordea are o nouă iubită / foto: colaj Instagram/Pixabay

După despărțirea dureroasă de Livia Bordea, femeia despre care a spus că l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său, Cătălin Bordea și-a refăcut viața amoroasă. Soarele pare să fi răsărit pe strada comediantului, iar dovadă sunt imaginile surprinse recent de paparazzi Cancan.ro, în care artistul și noua lui cucerire au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional în plină stradă.

Cătălin Bordea și-a așteptat noua iubită la aeroport și a dus-o acasă. Tânăra, pe numele său Elena Ardeleanu, s-a întors din Dubai. Ajunși în fața unei vile impunătoare, comediantul i-a dat jos trolerul din portbagaj. Înainte să se despartă, cei doi au schimbat cuvinte dulci, urmate de îmbrățișări și săruturi pasionale. În timp ce Elena, trăgându-și trollerul, se îndrepta spre locuință, unde o prietenă o aștepta, Bordea a rămas să o privească. Înainte de a se despărți, Elena i-a șoptit: „Te caut eu!”.

Elena Ardeleanu, presupusa iubită a lui Cătălin Bordea

 Elena Ardeleanu, noua cucerire a comediantului / foto: Cancan.ro
Elena Ardeleanu, noua cucerire a comediantului / foto: Cancan.ro

Cătălin Bordea, în vârstă de 39 de ani, a divorțat de soția lui, Livia, în iunie 2023. În ciuda eforturilor de a salva căsnicia, acesta nu a putut preveni ruptura finală. După ce și-a înșelat soțul cu cel mai bun prieten al acestuia, Spike, Livia se confruntă și acum cu reacții acide din partea internauților. Rănit de trădarea fostei partenere și a celui mai bun prieten, comediatul a început să facă terapie.

Întrebat recent ce părere are despre tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, Bordea a mărturisit că viața pe care o are este plină de activități importante și nu are timp pentru actuala viață a fostei soții.

„Nu mă uit… Am mult de lucru și nu am loc de ăștia doi în gânduri. M-am întors din vacanță și am intrat direct în treabă a doua zi. Câte două filmări pe zi, repetiții, contracte noi, multă apă și mai nou diamante. (…) Am fost în Dubai. Și m-am întors cu bijuterii cu diamante.

Se pare că îmi plac, mai nou. (…) Am mâncat salată de roșii, am citit, m-am copt la soare și am înveselit cămile. Am mers în Dubai pentru că am vrut să mă plimb cu motorul prin deșert… Și pentru că e foarte cald și îmi place tare”, a declarat Cătălin Bordea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net