Cătălin Bordea, reacție acidă după ce fosta soție s-a afișat cu Spike: „Nu am loc de ăștia doi!”

Cătălin Bordea a avut o primă reacție la scurt timp după ce Livia Eftimie, fosta soție, s-a afișat cu Spike în mediul online, bărbatul cu care l-a înșelat după mai bine de un deceniu de relație. 

Bordea a format un cuplu cu Livia / foto: Colaj Click!
Bordea a format un cuplu cu Livia / foto: Colaj Click!

La scurt timp după ce s-a aflat că Livia Eftimie a călcat strâmb, atât ea, cât și cântărețul, au fost aspru criticați și acuzați de trădare. După tot acest episod, bruneta și-a întrerupt o perioadă bună de timp activitatea din mediul online. Acum, însă, a revenit și a postat și prima imagine cu Spike, însoțită de următorul mesaj: 

„Iert lumea pentru că te are pe tine”. 

Livia Eftimie: „Plătim pentru orice!”

Din postările Liviei din social media ne dăm seama că aceasta a învățat să nu mai pună la suflet răutățile oamenilor. Recent, a postat un mesaj referitor la faptul că fiecare om plătește pentru greșelile lui. 

„Plătim pentru orice. Că ne-am născut și am trăit. Că am ratat sau reușit. Că am câștigat sau am pierdut. Că am fost loiali sau am trădat. Că am fost buni, ori răi. Că am visat sau nu. Că am fost inteligenți sau nu.

Că am glumit, că am fost serioși, că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit. Că am acționat sau nu. Că am fost reali, sinceri sau că nu am fost nimic… Tot ce contează e dacă merită sau nu”, a scris Livia Eftimie pe rețelele de socializare.

Cătălin Bordea: „M-am întors din vacanță”

Cătălin Bordea a fost întrebat ce părere are despre tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp. A declarat că viața pe care o are este plină de activități importante pentru el și nu-i mai permite să își investească timpul și energia interesându-se de actuala viață a fostei soții cuplate cu fostul cel mai bun prieten al său. 

„Nu mă uit… Am mult de lucru și nu am loc de ăștia doi în gânduri. M-am întors din vacanță și am intrat direct în treabă a doua zi. Câte două filmări pe zi, repetiții, contracte noi, multă apă și mai nou diamante. (…) Am fost în Dubai. Și m-am întors cu bijuterii cu diamante.

Se pare că îmi plac, mai nou. (…) Am mâncat salată de roșii, am citit, m-am copt la soare și am înveselit cămile. Am mers în Dubai pentru că am vrut să mă plimb cu motorul prin deșert… Și pentru că e foarte cald și îmi place tare”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net