Livia Bordea, „lovită” din toate părțile după ce a postat fotografia cu Spike. Ce i s-a întâmplat brunetei. FOTO

Livia Eftimie se confruntă cu reacții acide din partea internauților, după ce în urmă cu un an de zile s-a aflat că aceasta și-a înșelat fostul soț, pe comediantul Cătălin Bordea, cu cel mai bun prieten al acestuia - Spike. 

Livia și Spike / foto: Instagram
Livia și Spike / foto: Instagram

În urma cu câteva ore, Livia Eftimie a postat pe social media o fotografie cu iubitul ei, iar reacțiile au fost de-a dreptul dure. 

Livia Eftimie, val de hate după ce s-a afișat cu iubitul ei 

Cu toate că a trecut mai bine de un an de zile de când Livia Eftimie a părăsit relația cu Cătălin Bordea și se iubește în prezent cu cel care în trecut i-a fost amant, oamenii continuă să îi reamintească fapta sa și să o critice aspru pentru aceasta. 

Recent, în urma fotografiei pe care a postat-o cu Spike, Livia Eftimie a postat pe InstaStory mai multe mesaje de-a dreptul odioase pe care le-a primit din partea oamenilor, după ce și-a înșelat fostul soț cu cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. 

Postarea Liviei Eftimie / foto: Captură InstaStory
Postarea Liviei Eftimie / foto: Captură InstaStory

Cătălin Bordea: „Eu am luat totul pe mine”

Livia Eftimie și Cătălin Bordea au format un cuplu vreme de mai bine de un deceniu. La scurt timp după separare, comediantul mărturisea faptul că au existat anumite semnale pe care nu le-a observat la momentul potrivit. 

„Chestia asta mi-a pus capac. Te lasă mama, tata, soția… eu deja aveam teama abandonului, dar nu știam ce înseamnă exact. (…) Eu m-am dus la terapie să fiu alături de ea. Nu m-am dus la terapie să văd care este treaba cu mine. (…) Am găsit-o schimbată radical după ce m-am întors de la America Express. (…)

Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (…) Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă. Și nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reproșat că uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale și poate nu le-am văzut”, a declarat comediantul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net