Fostul fotbalist al Stelei este în culmea fericirii! Cristi „Dodel” Tănase a devenit tătic. Prima poză cu bebelușul

13 martie 2024 11:46   Vedete românești

Bucurie mare pentru Cristi „Dodel” Tănase! Fostul fotbalist al Stelei este tătic de fetiță. Soția sa, Adina Maria, a postat prima poză cu bebelușa adorabilă a cuplului.  

Cristi Tănase, fostul fotbalist al Stelei, este în culmea fericirii! „Dodel” a devenit tătic, pentru prima oară. 

Soția fostului jucător de fotbal, frumoasa Adina Maria, a născut, zilele trecute, mai precis pe 10 martie, o fetiță perfect sănătoasă. Proaspăta mămică a postat, pe rețelele de socializare, prima poză cu bebelușa, chiar de la maternitate. 

„10.03.2024. Totul”, a scris partenera de viață a fostului fotbalist la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cristi Tănase și Adina Maria nu au dezvăluit încă numele fetiței lor.

Adina Maria, de profesie make up artist, și fostul fotbalist și-au unit destinele în toamna anului trecut, moment în care bruneta a anunțat că este însărcinată cu primul lor copil. 

Cristi Tănase, lăsat de soția însărcinată căzut în fața ușii, cu dinții sparți

Cristi Tănase (37 de ani) a ieșit de trei ori campion al României cu FCSB, echipa lui Gigi Becali, și are la activ 40 de meciuri pentru echipa națională.

În ultima perioadă însă, fotbalistul a avut mari probleme cu legea. Pe 27 decembrie anul trecut, Tănase a fost oprit de poliție pentru conducere sub influența drogurilor în Pitești, fiind vorba de cocaină, după cum a dezvăluit ulterior ProSport.

Totul a culminat cu imaginile șocante apărute, luna trecută, în presa sportivă: acesta a fost surprins căzut pe preșul din fața unei uși de apartament, cu dinții sparți sau chiar lipsă, într-o scenă îngrozitoare. Picături de sânge erau răspândite în jurul său, iar fotbalistul părea să fie într-o stare de confuzie și dezorientare vizibilă. 

Tănase a explicat ulterior incidentului că soția sa a fost cea care nu i-a deschis ușa atunci când a sosit acasă, motiv pentru care s-a așezat pe prag și a așteptat să fie primit. 

 „Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?

Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, a spus „Dodel”. 

Tănase a mai spus că absența unui dinte s-ar fi datorat unor probleme anterioare, pe care le-a avut cu lucrările dentare.

 „Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el”,  a mai specificat fostul fotbalist. 

Mai multe