Cine este și cum arată soția lui Cristi Tănase. Ce făcea tânăra când fotbalistul aștepta la ușă, întins pe jos. VIDEO

Cristi Tănase, cunoscut în trecut pentru activitatea sa ca fotbalist la echipa FCSB, a devenit subiect de discuție în mediul online datorită unor imagini care s-au răspândit rapid.

Adina Maria este foarte populară în mediul online / foto: arhiva personala
Adina Maria este foarte populară în mediul online / foto: arhiva personala

În aceste imagini, Tănase apare într-o stare aparent proastă de sănătate, sângerând și lipsindu-i un dinte, în timp ce se afla în fața apartamentului său.

Potrivit declarațiilor oferite pentru GSP, Tănase a explicat că soția sa nu i-a deschis ușa atunci când a sosit acasă, motiv pentru care s-a așezat pe prag și a așteptat să fie primit. Într-un ton aparent nonșalant, el a subliniat că întreaga situație nu are o gravitate majoră: „Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?”

Tănase a continuat să explice că absența unui dinte se datorează unor probleme anterioare cu lucrările dentare: „Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el.”

El a respins orice sugestie că evenimentul ar avea o semnificație mai profundă, precum o boală gravă: „Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer.”

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă. „Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, a mai spus Dodel. 

Adina Maria, partenera de viață a lui Cristi Tănase, se află într-o etapă importantă a vieții ei, fiind însărcinată cu primul copil al cuplului. Ea este cunoscută în lumea make-up-ului și este pasionată de antrenamentele în sala de forță.

Căsătoria dintre Cristi Tănase și Adina Maria a avut loc în toamna anului trecut, iar acum se pregătesc să devină părinții unei fetițe, urmând să aducă pe lume micuța în cursul acestei luni, aflându-se în ultimul trimestru al sarcinii. Până în prezent, Adina nu a oferit nicio declarație publică cu privire la această bucurie familială.

În mediul online, mai exact pe contul său de Instagram, unde are o urmărire considerabilă de peste 30 de mii de persoane, Adina Maria este activă, postând frecvent imagini provocatoare. De-a lungul timpului, ea a fost o vizitatoare asiduă a sălii de fitness, manifestând un interes pronunțat pentru menținerea formei fizice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net